Promotie cadre medicale – MSC Cruises

LINIA DE CROAZIERA MSC CRUISES VREA SA MULTUMEASCA TUTUROR CADRELOR MEDICALE DIN PRIMA LINIE DIN TOATA LUMEA, CARE AU AJUTAT IN LUPTA NEINCETATA CU PANDEMIA 

Linia de croaziera lanseaza un set de tarife reduse dedicate tuturor celor ce lucreaza in industria de sanatate, atat in prima linie cat si in birouri (aceste tarife sunt aplicabile intregii familii)

Geneva, Elvetia – 27 August 2020 – MSC Cruises a anuntat ca urmeaza sa lanseze un set de tarife reduse dedicate tuturor celor ce lucreaza in industria de sanatate, atat in prima linie cat si in birouri ca mod de multumire pentru lupta lor neincetata cu pandemia. Asadar acestia impreuna cu familiile lor, cand vor fi pregatiti sunt asteptati la bord pentru o vacanta bine meritata.

Pierfrancesco Vago, MSC Cruises, a declarat: “Fiindca MSC Cruises este o afacere de familie consider ca este foarte important sa multumim tuturor celor din industria sanatatii ce s-au implicat in lupta cu pandemia si au dat dovada de curaj, dedicare si profesionalism. Dorim sa multumim tuturor: celor din prima linie, celor din birouri, doctorilor, asistentelor, farmacistilor, celor ce lucreaza in laboratoare si tuturor celor ce lucreaza in industrie pe toate nivelurile.

Munca si dedicarea lor a pavat drumul catre protocolul nostru de operare in siguranta ce a fost recent implementat la bordul navei amiral MSC Grandiosa, prima din flota MSC Cruises care a primit oaspeti la bord dupa o pauza lunga.

In ultimele cinci luni am lucrat neincetat cu experti medicali inalt calificati pentru a alcatui un protocol de sanatate si operare la bord pentru a proteja atat pasagerii de la bordul vaselor cat si comunitatile in care ajungem din fiecare port in care ancoram. Tocmai de aceasta dorim sa ne oferim recunostiinta fata de toti cei implicati in aceasta industrie si astfel lansam un set de tarife reduse dedicate lor, celor care ne-au oferit tot suportul lor in ultimele luni si cu siguranta il vor oferi si in lunile ce vor urma.

Ii asteptam la bord oricand vor fi pregatiti pentru o vacanta binemeritata si de altfel asteptam si feedback-ul lor privind imbunatatirea protocolului existent.”

Aceasta promotie este disponibila de luni, 31 August si se aplica celor din industria sanatatii precum si familiilor lor. Promotia va fi disponibila pentru toate imbarcarile MSC Cruises de acum si pana la finalul lui 2021, indiferent de durata croazierei. Rezervarea trebuie facuta pana in 30 Aprilie 2021.

Aceste tarife speciale includ discount-uri de 50 % sau chiar mai mult fata de tariful normal si se pot rezerva cu agentul tau de turism dedicat. In plus programul va include o serie de activitati la bord ce vor celebra si recunoaste statutul special al oaspetelui si familiei sale.

Pentru rezervari sau alte detalii suplimentare, echipa Croaziere.net va sta la dispozitie!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.