Queen Mary 2 – La Multi Ani!

QUEEN MARY 2 CELEBREAZA A 5-A- ANIVERSARE

Voiaje Istorice de la 675 EURO pe persoana

Queen Mary 2, cel mai mare, lung si inalt vas, dar si cel luxos vas Transatlantic, de la pensionarea QE2, cel mai rapid vas de pasageri din lume, celebreaza cea de-a 5-a aniversare de… nastere pe 12 Ianuarie 2009 – cinci ani de cand a intrat in serviciu. Si cu tarife de Transatlantic in 2009 de la 675 euro pe persoana, nu exista moment mai bun ca sa va alaturati celor 500.000 de oameni care s-au bucurat deja de serviciile britanice.

 

Queen Mary 2 a intrat in serviciu in Ianuarie 2004, la 4 zile dupa ce a fost numita de catre Maiestatea Sa, Regina in timpul unei spectaculoase ceremonii cum nu s-a mai vazut, in Southampton, portul ei de baza. De la acea ceremonie si de cand a intrat in serviciu Queen Mary 2 a navigat aproximativ 750.000 de mile nautice, 104 traversari Atlantice (ruta pentru care a fost creata cu adevarat, primul vas de pasageri construit pentru aceasta piata in ultimii 35 de ani), si a facut escale in 115 porturi din 45 de tari.Queen Mary 2 va petrece cea de-a 5-a aniversare in apele Caraibelor.

De cand a devenit nava comandant a companiei Cunard Line, in Mai 2004, preluand conducerea surorii mai mari QE2, Queen Mary 2 a devenit una dintre cele mai renumite vase din lume si continua cu succes traditia Transatlanticului Cunard, stabilita cu 170 de ani in urma.

Carol Marlow, Presedintele Cunard si Managing Director, spune:

“Suntem foarte mandri de nava noastra comandant si de realizarile ei de cand a intrat in operare si aceasta aniversare este una cu totul importanta pentruQueen Mary 2. Acest vas intregeste traditia flotei cu cele mai extravagante si faimose vase de Transatlantic din lume, aici vorbim de Queen Mary 2 si de Queen Victoria. Din Octombrie 2010, cand noua Queen Elizabeth va intra in serviciu, Cunard, una dintre cele mai vechi companii in industria croazierelor, va avea cea mai noua flota din industrie!”

Pentru a marca cea de-a cincea aniversare Queen Mary 2 va face o “croaziera de onoare” in jurul Regatului Unit, cu plecare din Southampton in 10 Octombrie. Acesta va fi primul sau voiaj in jurul Regatului Unit, un voiaj care a devenit extrem de popular pentru QE2, intr-atat de popular incat oamenii veneau in fiecare port pentru a-i intampina sosirea. Este de asteptat ca Queen Mary 2, nava comandant sa continue traditia Cunard si in anii ce urmeaza. Acest voiaj va aduce porturi de escala noi pentru Queen Mary 2 precum Greenock si Liverpool – porturi care au o lunga istorie in traditia Cunard.

Dati click pe link-ul de mai jos “QM2 – Cea de-a 5a aniversare” pentru a deschide documentul si a-l salva.

 

QM2 – Cea de-a 5a aniversare



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.