Regent Seven Seas: 130 de preparate noi pe vasul Grandeur

Cand vasul Seven Seas Grandeur din flota Regent Seven Seas Cruises va debuta, pasagerii vor avea peste 130 de noi preparate de incercat.

“De peste 30 de ani oferim oaspetilor nostri cele mai inalte standarde in materie de calatorii de lux, de la servicii personalizate la bord si experiente inedite la destinatie pana la perfectionarea sejurului in cea mai luxoasa flota din lume” a declarat Andrea DeMarco, presedinta Regent Seven Seas Cruises. “Nava Seven Seas Grandeur a fost reimaginata pentru viitor, sporind experientele culinare aflate la bord prin meniuri rafinate si delicioase”, a mai sus aceasta.

Noua nava din flota va debuta cu un itinerariu de 7 zile din Trieste spre Barcelona in luna Noiembrie, unde pasagerii vor putea incerca o gama variata de preparate noi la diversele restaurant de la bordul vasului.

Potrivit presei, restaurantul de specialitate Compass Rose va adauga in meniu 13 preparate noi, iar restaurantul Prime 7 va veni cu un alt meniu. Restaurantul asiatic Pacific Rim vine in intampinarea pasagerilor cu doua preparate si patru deserturi noi. Pe nava se vor gasi, de asemenea, si preparate plant-based.

Comunicatul de presa al liniei de croaziera a dezvaluit ca aceste noi meniuri vin in completarea noilor design-uri ale restaurantelor de pe vas. Restaurantul Compass Rose va avea sculpturi sub forma de cascade cu cristale si copaci pentru a crea o atmosfera cat mai asemanatoare cu cea dintr-o padure, iar design-ul restaurantului italian Sette Mari este inspirit din arhitectura Coastei Amalfi.

Sezonul inaugural al vasului Seven Seas Grandeur va oferi 18 itinerarii in regiunea Mediterana si Caraibe, dar si 2 itinerarii transatlantice.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.