Romance si croaziere pentru single

Mai intai de toate, esti singur? Romance pe un vas de croaziera se intampla absolut natural daca intalniti persoana potrivita, dar cum puteti ajuta natura sa isi urmeze cursul firesc? Prima regula este sa aveti atitudine; croaziera este casual si comfortabila asa ca plictiseala iese din discutie. Cand te simti bine cu tine, atunci cel mai fericit sentiment este sa te relaxezi si sa te bucuri de gandurile private. Veti atrage persoanele in mod natural, care se vor simti confortabil alaturi de dumneavoastra.

Fiti abordabili. Nu tineti nasul in carte, oricat de interesanta ar fi aceasta. Puteti sa cititi acasa, asa ca luati pauze dese sa aruncati o privire imprejur. Priviti oamenii in ochi, zambiti-le..pana la urma sunteti acolo sa impartiti aceeasi experienta. O croaziera poate fi un spectacol pe timpul noptii, dar in timpul zilei incercati sa va integrati.

Face-ti prima mutare. Poate suna jenant, dar amintiti-va ca pe vas sunteti toti straini, cel putin unul fata de celalalt, si ca nu este nimic gresit in a incepe o conversatie. Nu trebuie sa spuneti ceva genial, este mai bine sa incepeti cu o intrebare care aparent pare simpla, cum ar fi: “ce zi frumoasa, nu-i asa?”. O intrebare, invita la un raspuns, si totodata poate deschide o conversatie despre a spune cate ceva despre fiecare. Fii interesat, priveste persoana in ochi, ca si cum ar fi cea mai interesanta pe care ai intalnit-o vreodata.

Nu ar trebui sa va ia mult timp pentru a vedea daca persoana este disponibila, majoritatea evidentiind asta destul de repede. Daca este disponibila, atunci cunoasteti-va mai bine. Daca in mod deosebit aveti impresia ca este interesat, atunci dati-va intalnire in urmatorul port. Oferiti-va sa impartiti acelasi taxi spre acea plaja superba de care ati auzit, mentionant ca s-ar putea sa faceti shopping, sau sa luati pranzul. Daca sunteti amandoi familiarizati cu portul, atunci intalniti-va pe culoar la o ora anume.

Daca sunteti prea timid sa faceti lucrurile cum trebuie, un pont grozav ar fi sa aflati pentru ce excursie optionala a optat in urmatorul port. Mergeti numaidecat la biroul pentru excursii optionale si luati-va acelasi tur. Bineinteles, ca nu ii veti spune ce ati facut..purtati-va ca si cum ar fi o mare coincidenta.

Un loc minunat pentru a intalni oameni este in jacuzzi. Alte locuri sunt: biblioteca sau activitatile organizate ca trivia sau jocurile la piscina. Unul dintre pasageri a spus ca si-a intalnit jumatatea in prima seara, la exercitiul de salvare.

Amintiti-va un lucru: aceasta croaziera intr-o mare masura este o experienta in cuplu. Daca esti single si singuratic, nu ezita sa-i spui “buna”.



One Response to “Romance si croaziere pentru single”

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.