Royal Caribbean Cruise Line a comandat al 6-lea vas din clasa Oasis

932dd6f13facee961cbc9574a726e914_M

Royal Caribbean Cruise Line a incheiat un acord cu Chantiers de l’Atlantique pentru construirea celui de-al 6-lea vas din clasa Oasis, care va fi livrat in toamna anului 2023.

Un vas extraordinar, un parteneriat extraordinar

“Este o placere sa anuntam comandarea unui nou vas din clasa Oasis”, spune presedintele si CEO Royal Caribbean Cruise Line – Richard Fain. El a mai adaugat ca noua comanda reflecta “performanta exceptionala a acestei clase de vase si un parteneriat extraordinar intre Chantiers de l’Atlantique si Royal Caribbean Cruise Line.”

Al 23-lea vas construit de Chantiers pentru Royal Caribbean Cruise Line

Acest vas va fi cel de-al 23-lea vas construit de Chantiers pentru linia de croaziera Royal Caribbean Cruise Line si “suntem foarte mandri de acest lucru”, a spus Laurent Castaing, manager general al Chantiers de l’Atlantique.

“Aceasta comanda reflecta increderea pe care ne-o acorda clientii nostri care este bazata in special pe calitatea exceptionala a colaborarii de lunga durata intre doua companii si pe capacitatea noastra de a aduce solutii inovative pentru a satisface asteptarile clientilor nostri”.

Dar mai intai, al 5-lea vas din clasa Oasis care va fi livrat in 2021

Al 5-lea vas din clasa Oasis va avea o greutate de 227.000 tone si va fi finalizat de catre santierele navale Chantiers in 2021.

Cel mai nou vas din flota liniei Royal Caribbean Cruise Line, care a fost lansat in 2018, este vasul Symphony of the Seas. Inainte de acesta, in 2016, a fost lansat vasul Harmony of the Seas.

Primele doua vase din clasa Oasis care au fost construite in Finlanda sunt: Oasis of the Seas, contruit in 2009 si Allure of the Seas in 2010.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.