Royal Caribbean Cruise Line consolideaza centrele medicale de la bordul vaselor

18 Octombrie, 2020

Royal Caribbean International si-a revizuit si actualizat standardele sanitare, in conditiile in care a anuntat recent reluarea navigarii in decembrie 2020, din Singapore, cu vasul Quantum of the Seas.

Ca parte a campaniei “Royal Promise” (promisiunea Royal), fiecare nava va dispune de personal medical aditional (medici si asistente), precum si de echipamente medicale suplimentare si imbunatatite.

Centrele medicale de la bord dispun acum de spatii speciale dedicate ingrijirii persoanelor potential infectate (oaspeti sau membri ai echipajului), la distanta de alte activitati sanitare non-Covid.

Un exemplu de dispunere a spatiului:

b

La bord va exista, de asemenea, un ofiter responsabil cu controlul infectiilor, care va monitoriza si coordona implementarea planului de control al companiei.

Fiecare medic de la bordul navei va primi un instructaj special cu privire la afectiunile respiratorii acute, inainte de imbarcare.

Cum va functiona centrul medical daca apare un potential caz de Covid-19?

Conform informatiilor de pe website-ul liniei de croaziera Royal Caribbean Cruise Line, “Daca un oaspete incepe sa se simta rau, poate sa solicite telefonic, asistentei de serviciu, suport medical imediat. Echipa noastra medicala va evalua pasagerul in confortul si intimitatea cabinei sale si va determina daca este necesar un test SARS-CoV-2”.

“Facilitatile noastre medicale de la bord sunt pregatite sa ofere un tratament prompt, cu testare RT-PCR rapida la fata locului, echipamente medicale de ultima generatie (cum ar fi ventilatoarele CPAP si BiPAP), o zona special controlata si un numar suplimentar de paturi pentru ingrijire critica, pe fiecare vas”.

Datorita identificarii rapide a contactelor, cu ajutorul tehnologiei, linia de croaziera va putea, de asemenea, sa consilieze pasagerii in cazul in care au avut contact extins cu orice caz cunoscut.

Testele COVID-19, tratamentul si repatrierea sunt gratuite pentru fiecare pasager, in limita a 20,000 $. Pasagerii testati pozitiv la bord, impreuna cu insotitorii lor, vor primi 100% refund pentru tariful croazierei.

Conditiile de mai sus sunt garantate pentru turistii care rezerva croaziera inainte de 30 Noiembrie 2020. Protocoalele de siguranta sanitara pot fi modificate fara o notificare in prealabil, in functie de evaluarile constante, standardele de sanatate publica si cerintele guvernamentale.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://www.cruiseindustrynews.com/cruise-news/23699-royal-caribbean-to-beef-up-onboard-medical-centers.html



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.