Royal Caribbean Cruise Line deschide vanzarile croazierelor cu vasul Icon of the Seas pentru anul 2026

Ca raspuns la ceea ce s-a spus ca ar fi fost o cerere record, Royal Caribbean Cruise Line dezvaluie itinerariile vasului Icon of the Seas din Miami cu trei luni inainte de termen.

Linia Royal Caribbean a inregistrat un record al celor mai multe rezervari intr-o singura zi si cel mai mare volum de cereri de rezervari intr-o saptamana din intreaga sa istorie in momentul in care s-a anuntat aparitia unei noi nave in flota, in Octombrie 2022.

Acest lucru a dus la lansarea timpurie a itinerariilor de sapte nopti catre insula privata a companiei: Perfect Day at CocoCay pentru 2025-2026, dar si la dezvaluirea unora dintre destinatii: Puerto Plata din Republica Dominicana si San Juan din Puerto Rico.

“Din moment ce anuntul vasului Icon of the Seas a fost dezvaluit aproximativ cu un an in urma, raspunsul a fost fara precedent prin fiecare masura luata” a declarat Michael Bayley, presedinte si CEO a Royal Caribbean Cruise Line. “Familiile si prietenii sunt interesati de vacante in care toata lumea isi poate face amintiri fara compromisuri, si acest lucru ne-am propus sa cream in cea mai buna forma pentru vasul Icon of the Seas, de mai bine de cinci ani. Entuziasmul a continuat sa creasca, fiindu-ne clar ca am conceput o experienta revolutionara ce reflecta modul in care turistii doresc sa calatoreasca atat azi, cat si in viitor.”

Itinerariile vasului Icon of the Seas pentru 2025-2026 includ:

  • un itinerariu de 7 nopti in Caraibe de Est si insula privata Perfect day at CocoCay, Bahamas cu plecare din Miami catre: Puerto Plata (Republica Dominicana), San Juan (Puerto Rico), Philipsburg (St. Maarten) si Charlotte Amalie (St. Thomas).
  • un itinerariu de 7 nopti in Caraibe de Vest si insula privata Perfect day at CocoCay, Bahamas cu plecare din Miami catre: Costa Maya si Cozumel din Mexic, dar si Roatan din Honduras.


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.