Royal Caribbean® reia operarea incepand cu 1 decembrie 2020 din Singapore, cu itinerarii de 3 si 4 nopti!

DEDICATE EXCLUSIV PIETEI LOCALE!
low_1602097549_RCI-QN-AerialsNY089
Royal Caribbean International a primit aprobarea guvernului din Singapore pentru reluarea operarii pe piata locala, incepand cu luna decembrie 2020, EXCLUSIV PENTRU REZIDENTI.
Este rezultatul unor eforturi de luni intregi in care compania s-a concentrat pe structurarea unor protocoale stricte de protectie, care sa asigure sanatatea si siguranta atat a oaspetilor, a echipajului de la bord, dar si a comunitatilor pe care le viziteaza. Este doar primul pas catre reluarea mult-asteptata a croazierelor la nivel global, dar unul extrem de important!
Croazierele de 3 si 4 nopti vor fi operate de Quantum of the Seas®, unul dintre cele mai inovatoare vase din flota Royal Caribbean®, renumit pentru facilitatile de ultima generatie : capsula North Star®, Bionic Bar® operat de brate robotice sau simulatorul de zbor iFly®, pentru divertismentul de talie mondiala pe moderna scena Two70Sm si pentru diversele optiuni culinare.
Royal Caribbean Group, din care face parte si Royal Caribbean International, in colaborare cu parteneri din industria croazierelor, a reunit un grup de experti, cu diverse specializari, de la medicina, sanatate publica la microbiologie, pentru a elabora un plan de recomandari in vederea initierii celor mai sigure protocoale din industria turismului.
In Singapore, Royal Caribbean® a lucrat indeaproape cu autoritatile locale din sanatate si turism pentru a respecta toate cerintele, inclusiv standardele de certificare CruiseSafe, pe care toate liniile de croaziera trebuie sa le obtina inainte de a naviga din Singapore.
Odata cu reluarea operarii, Royal Caribbean® va implementa un set cuprinzator de masuri riguroase pentru fiecare etapa a calatoriei, precum testarea si screeningul; sisteme de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC); practici si mai stricte de curatenie si igienizare; un numar redus de pasageri pentru a asigura distantarea fizica la bordul vasului, asistenta medicala de specialitate si multe altele masuri. Aceste protocoale vor fi evaluate si actualizate continuu, pe masura ce vor fi disponibile noi proceduri si progrese in tehnologie.

„Rezidentii din Singapore sunt iubitori de aventura si impatimiti ai croazierelor de aceeea suntem incantati sa le oferim posibilitatea de a evada din rutina zilnica si de a se bucura de o palpitanta escapada pe mare. Desi experienta de croaziera va fi una diferita, la Royal Caribbean® ne-am angajat sa oferim vacanta mult-asteptata, pe care oaspetii nostri o cunosc si o iubesc, pastrand in acelasi timp, sanatatea si siguranta tuturor la bord, ca prioritate principala ”, a declarat Angie Stephen, manager director, Asia Pacific, Royal Caribbean International.

„Imi exprim cea mai profunda recunostinta fata de guvernul din Singapore pentru colaborarea, sprijinul si increderea oferite companiei Royal Caribbean facand posibila revenirea pe mare, in siguranta. Sustinem angajamentul si eforturile guvernului de a relansa economia locala, cu noi locuri de munca si servicii, sprijinind astfel industria turismului. ”

„Singapore, in calitate de coordonator principal al programului ASEAN pentru dezvoltarea croazierelor, se angajeaza sa sprijine si sa dezvolte turismul de croaziera din regiune. Royal Caribbean International este un partener cheie in acest demers si sunt increzator in capacitatea lor de a mentine cele mai inalte standarde de igiena, protectie si siguranta”, a spus Keith Tan, director executiv al Biroului de Turism din Singapore. „Vom continua sa lucram cu liniile de croaziera si cu partile interesate din industrie pentru a stabili noul curs de a naviga in siguranta.”
sursa: Royal Caribbean Romania


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.