Savuraţi pizza de la bordul vaselor Costa Cruises!

Un nou mod de a gusta PIZZA LA BORDUL vaselor de croaziera COSTA CRUISES

Pizza copy

Pizzeria autentica Italiană,va face oaspeții să trăiască gustul fin al Italiei!
Oferta gastronomică la bordul navelor Costa Cruises este mare și bogată: pizza tipic italiană este sortimentul preferat dintre meniurile de top, recomandată pentru a gusta din atmosfera plină de viață a unei croaziere Costa Cruises.

Costa Cruises oferă la bordul vaselor sale, o gamă largă de mâncăruri internaționale, dar tradiția italiană joacă un rol important. Ca ambasadori a iItaliei, oferă cele mai bune mâncăruri care reproduce stilul de viata italian, de la atmosfera de la bord, la sentimentul de ospitalitate, dar mai ales prin faptul că oferă clienților posibilitatea de a gusta alimente autentice italiene, iar pizza fiind unul dintre piloni de bază a experientei culinare Costa Cruises. Bazându-se pe succesul dovedit pe Costa neoRomantica, pizzeriile de la bordul vaselor Costa Cruises oferă pizza 100% italiană în 14 sortimente diferite. Oaspeţii se vor bucura de un gust absolut unic oferit de o pizza la cuptor, preparată de un bucătar – pizzar şcolit la renumita şcoală “Accademia Italiana Della Pizza”.

Secretul constă în calitatea materiei prime – cum ar fi aluatul, cuptorul din piatră sau reţetele autentice. Clienţii pot alege dintr-o gamă largă de sortimente de pizza traditionale, cum ar fi Margherita, Napoletana, Quattro Stagioni, Calzone, Focaccia, etc. O pizza pentru fiecare anotimp și pe gustul fiecarui oaspete!

Toți oaspeții Costa pot experimenta starea de spirit a unei mese casual, cina la o pizzerie cu specific tipic italian deschis în intervalul orar 6:30 – 23:00. Situată în apropierea restaurantului, Pizzeria vă aşteaptă la mesele sale cu feţele de masă în carouri roşu cu alb, ulei de măsline extra virgin, oţet balsamic si ulei chili. Oaspeţii care aleg să mănânce în Pizzerie, vor putea gusta nu numai pizza lor favorită dar, de asemenea, pot savura salata nelimitat, precum şi renumitul desert Tiramisu!

Oaspeții nu au nevoie de o rezervare în prealabil la Pizzerie, pot merge oricând în timpul lor liber pe vas! Pe lângă mâncarea diversificată, clienţii pot alege ca băutură berea sau vinul, băuturi atent selectionate de către experți Costa Cruises.
Oaspeții vorputea să lărgească experiența lor culinară cu unele programe Costa Cruises exclusive: bucătărie și demonstrații acrobatice de pizza, precum și ateliere de pizza și tiramisu, unde oaspeții pot demonstra talentul lor culinar.

Pizzeria Costa Exclusive este prezentă pe următoarele vase: Costa Favolosa, Costa Fascinosa, Costa neoRomantica, Costa Deliziosa, , Costa Pacifica, Costa neoRiviera , Costa Luminosa, Costa Serena, Costa Magica, Costa Fortuna, Costa Mediterraneaşi Costa Classica.

De 66 ani, navele de la Costa Cruises sunt cele mai bune în
recrearea stilului italian, în ospitalitate și bucătărie,și în oferirea unui concediu de vis cu distracție și relaxare. Flota sa, cea mai mare din Europa, are un total de 14 de nave în serviciu, care arborează drapelul Italian și o nouă navă urmeazăsă fie lansată înoctombrie 2014.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.