SEABOURN CRUISE LINE DEZVALUIE “THE COLLECTION”, CROAZIERE EXCLUSIVE PENTRU ANUL 2025

Seabourn prezinta “The Collection”, o serie de croaziere exclusive oferind experiente unice la tarm, conform unui comunicat de presa.

Primele croaziere care vor fi lansate ca parte a “The Collection” includ o selectie de croaziere in Mediterana de Vest la bordul Seabourn Venture in 2025, oferind acces exclusiv la evenimente culturale private, cine rafinate la crame de renume si bilete premium la turnee de tenis in porturi selectate.

Itinerariile din 2025 vor include doua croaziere de sapte si opt nopti “Mediterranean Marvels and Matches” intre Barcelona si Roma cu bilete la turneele de tenis Monte Carlo Masters si Barcelona Open; doua croaziere de 10 nopti “Andalusian Nights” intre Barcelona si Lisabona, inclusiv cazare peste noapte in Sevilia si un eveniment cultural la tarm cu cina, o interpretare privata de flamenco la Villa Luisa; si o croaziera de opt nopti “Vineyard Vista” intre Lisabona si Dublin cu o noapte petrecuta in Bordeaux si un eveniment la tarm centrat pe vin.

“Fiecare croaziera din ‘The Collection’ este o capodopera personalizata si promite o combinatie imersiva de lux si interese speciale care se potrivesc perfect cu experientele noastre ultra-luxoase”, a declarat Natalya Leahy, presedinta Seabourn Cruise Line.

“De la cine private la vizitarea unora dintre cele mai bune crame pana la participarea la turnee de tenis prestigioase, ‘The Collection’ va oferi ‘Momente Seabourn’ speciale pentru oaspetii nostri extraordinari care cauta experiente neobisnuite.”

Croazierele din “The Collection” pentru 2025 includ:

– Andalusian Nights: Focus pe Sevilla: Doua plecari disponibile: 26 martie – 5 aprilie 2025 si 20-30 aprilie 2025.

– Mediterranean Marvels and Matches: Monte Carlo Masters – 5-13 aprilie 2025.

– Mediterranean Marvels & Matches: Barcelona Open – 13-20 aprilie 2025.

– Vineyard Vistas: O seara in Bordeaux – 30 aprilie – 8 mai 2025.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.