SEZONUL INAUGURAL AL EXPLORA JOURNEYS

Prima dintr-o serie de sase nave de croaziera de lux, Explora I urmeaza sa intre in serviciu in acest luna.
Marcand debutul operational al noii marci Explora Journeys, vasul cu 920 de pasageri va oferi o serie de itinerarii mixte in timpul sezonului inaugural, acoperind Europa de Nord, Oceanul Atlantic, Coasta de Est a Americii de Nord si altele.

Croaziera Inaugurala
Data: 17 iulie 2023
Durata: 15 nopti
Porturi de plecare: Southampton (Anglia) catre Copenhaga (Danemarca)
Itinerariu complet: Zeebrugge (Belgia); Skagen (Danemarca); Hellesylt, Geiranger, Trondheim, Molde, Gravdal, Bronnoysund, Flam, Bergen si Stavanger (Norvegia)

Pentru calatoria sa inaugurala, Explora I ofera o croaziera de 15 nopti in Europa de Nord. Cu opriri in 12 porturi din patru tari, itinerariul a fost denumit “A Maiden Journey into Epic Fjords and the Arctic Circle,” si pleaca din Southampton, Anglia.

Potrivit Explora Journeys, croaziera va permite pasagerilor sa “experimenteze culturile locale, atat pe cai batute, cat si in afara lor, precum si sa vada unele dintre cele mai uimitoare minuni ale naturii din lume.”

Marea Britanie si Irlanda
Data: 24 august 2023
Durata: 9 nopti
Porturi de plecare: Southampton (Anglia) catre Greenock (Scotia)
Itinerariu complet: Edinburgh (Scotia); Newcastle si Liverpool (Anglia); Portree (Insula Skye); si Londonderry (Irlanda de Nord)

Sezonul inaugural al Explora I include si itinerarii catre Insulele Britanice. Plecand la sfarsitul lui august, aceasta croaziera de noua nopti viziteaza cinci destinatii diferite din regiune.

Itinerariul unidirectional pleaca din Southampton si navigheaza catre Greenock dupa vizite la Edinburgh, Newcastle si Liverpool. Croaziera include si o oprire in Insula Skye, precum si o vizita neobisnuita in Londonderry, un oras istoric din Irlanda de Nord.

Islanda si Groenlanda
Data: 9 septembrie 2023
Durata: 16 nopti
Porturi de plecare: Reykjavik (Islanda) catre New York City (Statele Unite)
Itinerariu complet: Akureyri si Isafjord (Islanda); Paamiut, Nuuk si Qaqortoq (Groenlanda); Sydney si Saint John (Canada)

In drum spre Statele Unite, Explora I ofera un itinerariu unic catre Groenlanda, Islanda si Canada & New England.

Plecand din Reykjavik catre New York City, croaziera de 16 nopti include vizite in sapte porturi diferite, inclusiv Paamiut, o destinatie de croaziera mai putin vizitata in Groenlanda, si Isafjord, un port popular din Islanda.

Calatorie pe Coasta de Est a Americii de Nord
Data: 25 septembrie 2023
Durata: 8 nopti
Porturi de plecare: New York City (Statele Unite) catre Quebec City (Canada)
Itinerariu complet: Boston (Statele Unite); si Saint John (Canada)

Pentru debutul sau in America de Nord, Explora I ofera o croaziera de opt nopti catre Canada & New England. Cu pauze in ambele porturi de inceput si sfarsit, itinerariul unidirectional navigheaza din New York City catre Quebec City.

Inainte de a intra in Canalul St. Lawrence, nava mai face opriri la Boston – unde va ramane ancorata peste 14 ore – si Saint John.

Frunze de Toamna si Palmieri
Date: 20 octombrie 2023
Durata: 14 nopti
Porturi de plecare: Quebec City (Canada) catre Miami (Statele Unite)
Itinerariu complet: Gaspe, Halifax si Saint John (Canada); Portland, New York City si Port Canaveral (Statele Unite)

Pentru a-si incheia sezonul inaugural, Explora I se pregateste sa porneasca intr-o calatorie de repoziționare catre Florida la sfarsitul lunii octombrie. Denumita “Frunze de Toamna si Palmieri de-a lungul Coastei Atlanticului”, croaziera unidirectionala navigheaza din Quebec City catre Miami.

Pe parcursul celor 14 nopti de navigatie, itinerariul include opriri in porturile din Raul St. Lawrence, precum si in New England, New York si Florida.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.