Silversea anunta constructia celui de-al 11-lea vas de lux al flotei

EM180510-Silver_Dawn_Announcement-Hero

Dragii nostri,

Suntem bucurosi ca va anuntam ca linia de croaziera Silversea va colabora inca o data cu santierele Fincantieri pentru constructia celui de-al 11-lea vas de lux, numit Silver Dawn, fiind asteptat sa fie lansat in 2021.

Cu caracteristici de design imbunatatite, Silver Dawn va continua sa investeasca in rafinament si stilul inovator, pentru care navele Silversea sunt atat de renumite. Noul vas va avea o capacitate de 596 de oaspeti si 40.700 de tone.

El va continua planurile ambitioase de crestere a calitatii serviciilor, care vor asigura in continuare suprematia in domeniul croazierelor de lux. Toate suitele vasului Silver Dawn vor avea ca ecou designul inovativ al vasului Silver Muse, incluzand o varietate de spatii de servit masa, intimitatea micilor nave, zone publice exterioare mai spatioase, plus alte cateva imbunatatiri suplimentare.

Silver Dawn va lumina calea peste valurile oceanelor si va fi inspiratia cu care vom fi cu totii ghidati. Asa cum soarele rasare pentru a lumina o noua zi, asa va straluci si noul vas Silver Dawn peste orizonturi.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.