Sky Princess prezinta restaurantul francez by Emmanuel Renaut

f8cd4c9d27c5e68607dd0fc1b6836db3_M

Princess Cruises introduce la sfarsitul acestui an la bordul vasului Sky Princess restaurantul francez “La Mer” al bucatarului-chef Emmanuel Renaut, chef cu 3 stele Michelin. Renaut a introdus restaurantul “La Mer” si la bordul vasului Majesty Princess in aprilie 2017.

Bucatarul-chef Renaut, este proprietar si bucatar-chef executiv al restaurantului Flocons de Sel, situat in satul Megene din Alpii Francezi. Flocons de Sel a primit a treia stea Michelin in anul 2012, dupa ce a castigat-o pe prima in 2004 si pe a doua in 2006. Inainte de a infiinta restaurantul in 1998, Renaut a lucrat in cateva restaurante, printre care Claridge’s, Hotel de Crillon si Auberge de l’Eridan.

Bistro in stil francez

Restaurantul “La Mer” este un bistro in stil francez, stil inspirat din aromele si senzatiile Alpilor in contrast cu aromele oceanului.

Restaurantul de specialitate va fi amplasat in atrium-ul vasului Sky Princess. Restaurantul a fost introdus prima data la bordul vasului Majestic Princess in 2017, in timp ce vasul opera itinerarii in China.

„A fost o onoare sa colaboram din nou cu bucatarul-chef Renaut pentru a dezvolta un meniu nou si proaspat pentru “La Mer” la bordul vasului Sky Princess si sa prezentam noile noastre preparate autentice franceze, oaspetilor nostri nord-americani”, a spus Rai Caluori, vice presedinte executiv pe dezvoltarea de produse la Princess Cruises.

Selectia ofertei de meniuri de la bordul vasului Sky Princess include filet mignon din carne de vita, saute din ceapa dulce, vin rosu, cartofi proaspat taiati si multe altele.

„Noile preparate din restaurantul “La Mer”, special destinate pentru vasul Sky Princess, sunt concepute in asa fel incat sa satisfaca orice pofticios, prin amestecarea ingredientelor clasice franceze cu atingeri proaspete si unice, pentru a realiza un preparat memorabil”, a spus bucatarul chef.

Taxa de 35$ pe persoana

Restaurantul “La Mer” va avea o taxa de 35$ pe persoana. Acest restaurant de specialitate va fi introdus si la bordul noului vas Enchanted Princess in vara anului 2020.

Sky Princess este al 4-lea vas din clasa Royal, al liniei de croaziera Princess Cruises, cu o capacitate de 3.660 de persoane si un tonaj de 143.700 tone.

Vasul Sky Princess este programat sa ajunga in Mediterana in octombrie 2019, inainte de debutul lui in America de Nord in decembrie 2019, acest lucru fiind marcat de o ceremonie de botez care va avea loc inainte ca acesta sa-si incepa sezonul de navigare in Caraibe cu plecare din Fort Lauderdale.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.