Targul de Turism al Romaniei,croaziere.net, martie 2012

In perioada 15-18 martie 2012 a avut loc in incinta Romexpo, Targul de Turism al Romaniei, care a reunit, asa cum se spune pe site-ul evenimentului, peste 200 de companii din 25 de tari, pe o intindere ce a indemnat vizitatorii sa faca „turism” pentru vizitarea tuturor standurilor pe o suprafata de peste 15.000 mp. Premiera a tinut anul acesta de organizarea targului de catre ANAT şi MDRT, fiind pentru prima data cand cele doua institutii isi reunesc fortele pentru a scoate un produs comun, mult mai bun dupa parerea celor din domeniu.

Cele 6 pavilioane puse la dispozitia targului, au fost strabatute de nenumarati vizitatori si au avut ce vedea! Dupa spusele participantilor la targ, au fost mai multi vizitatori ca niciodata, dar mult mai putini expozanti!

Targul a fost mult mai animat ca de obicei, fiecare firma participanta incercand sa iasa in evidenta prin ceva cat mai impresionant: mascote, dansatori in costume traditionale, perdele de aburi cu proiectii de desene animate, chiar si fete „naturale” pentru a promova ecoturismul,  printi, zei, domnite, dar si o multime de oferte, care mai de care mai impresionante.

La finalul periplului printre standuri, cei care aveau sacose erau fericiti pentru ca nu trebuiau sa care multimea de cataloage si oferte in brate, cu riscul de a le pierde… Multi s-au laudat cu incheierea de contracte si multe vanzari de sejururi in timp ce altii au constatat ca vanzarile au fost mai mici ca volum fata de editiile anterioare, dar mai consistente.

Cat despre croaziere, au trezit interesul vizitatorilor, au fost multe intrebari, curiozitati legate despre desfasurarea si destinatiile in care se poate ajunge iar cei care au fost mai hotarati au putut beneficia de cateva reduceri si oferte substantiale oferite de linia MSC, promovata anul acesta de Croaziere.net.

A avut loc si o tombola organizata de cei de la Travel Mix, care au sarbatorit un an de activitate, la care numerosi participanti si-au incercat norocul si in final, premiul cel mare, o croaziera, oferita de cei de la Croaziere.net, a fost castigat de o doamna din Constanta! Asta ca sa vedeti ca se si casiga la aceste tombole si nu sunt deloc fictive!

Tragand linie, targul a fost un succes! Daca nu din punct de vedere al vanzarilor, cel putin din punct de vedere al imaginii a contat foarte mult!

Cei care au trecut pragul Romexpo s-au putut bucura si de un targ de produse traditionale si nu au plecat cu mana goala acasa, cu siguranta!

Pana la editia viitoare, Vant bun din pupa si nu ratati ofertele noastre!

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.