Top 10 motive pentru care alegi o Croaziera

In fiecare zi tot mai multe persoane descopera placerile pe care le ofera o vacanta pe o croaziera . Celibatari, familii, cupluri, proaspat casatoriti si grupuri de prieteni navigheaza in ceea ce mai tarziu vor numi vacanta vietii lor.
Anul trecut aproximativ 12,6 milioane de persoane s-au bucurat de o vacanta pe croaziera. Iar cand stai sa vezi de ce e foarte simplu sa intelegi.

Tariful biletului include toate mesele si intre mese gustari la bord, cabina, activitati, petreceri si divertisment, plus un voiaj incitant spre unele dintre cele mai pline de cultura locuri din lume.
O sa descoperiti ca un vas de croaziera este un resort plutitor, cu tot ceea ce va poate oferi cel mai bun resort si in plus alte oportunitati. O sa cunoasteti prieteni noi care au aceleasi gusturi si interese ca si dumneavoastra.
Problemele unei vacante perfecte sunt complet eliminate. O croaziera este un pachet convenabil. Nu trebuie sa iti faci griji sa gatesti sau sa faci rezervari in cluburi, sau sa iti gasesti zboruri de conexiune intre destinatii, sau sa impachetezi si sa despachetezi.
Puteti sa va relaxati si sa va simtiti ca in rai. Sau sa va distrati non-stop. Cinati cum nu ati mai facut-o niciodata, bucurati-va de un spectacol extraordinar, lasati grijile acasa. Nu e de mirare ca tot mai multe persoane fac o alegere spre croaziere, iar dupa ce simt gustul navigarii, revin pentru mai mult.

SIGURANTA Croazierele au cel mai inalt procentaj de clienti satisfacuti decat orice alt tip de vacanta. Intreaba-ti agentul CLIA despre croaziere. Sansele sunt ca el sau ea sa-ti recomande o vacanta pe croaziera din experienta personala.
SUGESTIE Acceptati-le sfatul!

1. Alege sa navighezi pentru VALOARE.

In acelasi pret iti cumperi cabina, mancarea, divertismentul si multe altele.

 
2. Alege sa navighezi pentru ROMANTISM.

Plaje izolate, mese servite pe un balcon cu o priveliste asupra oceanului, servicii spa pentru 2 persoane sunt doar cateva dintre lucrurile romantice disponibile la bord.

3. Alege sa navighezi pentru BUCATARIE.

Rasfata-ti gusturile cu ingrediente exotice, vechea pizza sau inghetata sau daca preferi ceva mai nou, bucataria spa pentru o alternativa mai sanatoasa. In functie de stare ta de spirit alege sa iei masa intr-un salon traditional, un bistro sau in localuri de zi cu zi.
4. Alege sa navighezi pentru VARIETATE.

Cu peste 150 de vase distincte, 1800 porturi de imbarcare si o gramada de locuri superbe de vazut si lucruri interesante de facut, exista o croaziera perfecta pentru fiecare. Pentru mai multe variante puteti alege si un pre sau post tur pe uscat.

5. Alege sa navighezi pentru ACTIVITATI.

Umpleti-va zilele cu activitati sportive, lecturi culturale, tururi educationale conduse de naturalisti si istorici sau doar de relaxare langa piscina. Noaptea bucurati-va de extravaganta, opere muzicale, jocuri de noroc sau de o noapte linistita uitandu-va la stele.
6. Alege sa navighezi pentru SIMPLICITATE.

Nu va intoarceti din vacanta cu nevoia de alta vacanta. Sa planificati o croaziera este simplu; agentul afiliat CLIA sau agentia afiliata CLIA va poate ajuta cu toate detaliile. Odata ce sunteti la bord, aproape toate cheltuielile va sunt asigurate ,asta ca sa aveti o vacanta lipsita de probleme.

7. Alege sa navighezi pentru ORIZONTURI NOI.

Adormiti cat sunteti intr-un loc si deodata va treziti intr-un orizont cu totul nou si trebuie sa impachetati si sa despachetati doar odata!

8. Alege sa navighezi pentru FAMILIE.

Familiile adora croazierele. Programe pentru copii, meniuri prietenoase si tururile de nava va vor tine copii ocupati si fericiti, in timp ce dumneavoastra va permiteti sa va luati putin timp singuri.

9. Alege sa navighezi pentru RASFAT.

Toate liniile de croaziera isi rasfata oaspetii cu servicii de prima clasa 24/24.

10. Alege sa navighezi pentru SATISFACTIE.

Este un fapt ca vacantele pe croaziera au un procentaj mai ridicat in ceea ce priveste satisfacerea clientilor.

Nu in ultimul rand alege sa navighezi pentru TINE.

Poti sa ai vacanta vietii tale, sa vezi lumea, sa vezi salbaticiunea, sa dansezi toata noaptea, sa te infrupti din bucataria fabuloasa, sa inveti ceva nou, sa iti faci prieteni, sau sa te bucuri de momente linistite alaturi de sot/sotie. Tot ceea ce iti doreste inima vei gasi atunci cand navigheiz.
Nu traiesti pana ce nu experimentezi o croaziera!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.