Top 9 porturi – must see!

Croaziera prin natura sa poate fi super romantica: marea care se onduleaza in jurul tau, parul este adiat de vant, mancare si bautura la discretie si desigur vizitarea tuturor acestor porturi sexy. Desigur, nu fiecare port este la fel de incitant (de exemplu Nassau si St. Thomas).

1. Polinezia Franceza

Moorea

Nu exista niciun port care sa se compare cu paradisul din Pacific de Sud. Plajele sunt divine, apa este de un turquoise nemaintalnit, iar practicarea snorkeling-ului este la el acasa (putand descoperi fauna si flora submarina). Apele Polineziei Franceze sunt preserate cu mici insule de corali…nisip fin..este aproape imposibil sa nu simti magia acestui loc.

2. Orasul New York, New York

newyork

New York-ul este considerat unul din cele mai importante din lume datorita influentei sale globale, inclusiv in lumea fashion, avand un ambient energizant si ideal pentru a va plimba ore si ore in sir…

3. Santorini, Grecia

santorini

Apropierea de portul din Santorini iti starneste fiori, datorita versantilor foarte abrupti. Pe faleza orasului Fira (unul dintre cele mai importante) veti regasi zone liniste (cladiri vopsite in alb), ideale pentru a servi masa intr-o atmosfera intima. Bucurati-va de frumoasele vederi panoramice din port, savurati delicioasele fructe de mare, masline si branza feta, precum si cele mai bune rosii pe care le-ati gustat vreodata, rosiile reddest.

4. St. Barts

barts

Cu dealuri dramatice, nisip alb si oameni minunati, portul St. Barts este unul dintre cele mai cautate porturi. Nu trebuie sa faceti nimic mai mult decat sa fiti lejeri imbracati si sa colindati renumitele plaje St. Jean sau Grand Cul – de – Sac. Majoritatea plajelor au cafenele in aer liber, aici putand servi si fructe de mare, salate sau fresh-uri din fructe proaspete.

5. Venetia, Italia

venice

Hoinarind de-a lungul Venetiei, veti constata ca toate canalele acesteia sunt pline de romantism. Incepand de la sutele de poduri din piatra pana la arhitectura gotica, baroca si renascentista, labirintele de canale pur si simplu ii roaga pe turisti sa se piarda printre acestea.

6. Monte Carlo, Monaco

montecarlo

Micutul principat Monaco este plin cu masini sport, gradini publice cu flori si cladiri in stilul architectural Beaux-Arts. Odata ajunsi aici va veti simti ca un cuplu celebru.

7. Rio de Janeiro, Brazilia

cristo

In Rio de Janeiro, de departe se remarca celebra plaja Copacabana; alte experiente palpitante ar fi telegondola Sugarloaf Mountain, dai si Carnavalul ce se desfasoara pe ritmuri de samba (sezonul fiind in luna februarie).

8. Hamilton, Bermuda

hamilton

Acest port are acces facil catre celalalte plaje cu nisip incredibil de fin ale Bermudei, cum ar fi cele din Golful Horseshoe dar si alte plaje inca nedenumite care sunt intalnite de-a lungul coastei.

9. Insulele din Hawaii

hawai

Cele mai renumite plaje sunt: Hanalei Bay in zona de nord a coastei Kauai, Kapalua de-a lungul coastei de vest a peninsulei Maui’s Keanae, dar si Hapuna situata pe Insula Big. Cuplurile pot opta pentru drumetii montane, explorarea vulcanilor, dar si pentru vizitarea plantatiilor de orhidee.

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.