Transferul oficial al vasului Costa Luminosa catre Carnival Cruise Line

Plecand de la linia mama Costa, vasul Luminosa s-a alaturat astazi, oficial flotei Carnival Cruise Line ca si cel mai nou Fun Ship. Acesta va debuta din Brisbane, Australia, pe 6 noiembrie 2022.

In aceasta dimineata la Palermo, Nicolantonio Palombella, capitanul liniei Costa Cruise i-a predat nava lui Adriano Binacchi, capitanului liniei Carnival Cruise Line, in prezenta membrilor suplimentari ai echipei de conducere din ambele linii, potrivit unui comunicat de presa.

„Carnival Luminosa este un avantaj suplimentar pentru familia noastra Fun Ship, cu itinerariile sale unice si specialitatile de la bord”, a declarat Christine Duffy, președintele Carnival Cruise Line. „Combinand aspectele pozitive din flota Carnival Cruise Line cu serviciile deosebite ale staff-ului si cu zonele de divertisment de pe vasul Luminosa, aceasta nava se va simti cu siguranta drept casa pentru oaspetii nostri in cel mai scurt timp.”

Sosind in Australia in doar doua luni, Carnival Luminosa va naviga o varietate de itinerarii sezoniere din Brisbane in perioada 6 noiembrie 2022 – 13 aprilie 2023, oferind ceva tuturor, inainte de a se repozitiona pentru serviciul sezonier din Seattle spre Alaska in luna mai, inclusiv cateva destinatii exotice, pentru prima data in cadrul familiei Carnaval.

Carnival Luminosa este nava sora cu celelalte patru nave din clasa Spirit si va gazdui pana la 2.826 de oaspeti si cei 1.050 de membri ai echipajului Carnival Cruise Line.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.