TREI NAVE COSTA CRUISES IN AMERICA DE SUD IN 2024-2025

Costa Cruises va avea trei nave in America de Sud in 2024-2025.

Conform unui comunicat de presa, navele Costa Diadema, Costa Pacifica si Costa Favolosa vor fi amplasate in regiune in timpul sezonului, care se intinde intre noiembrie 2024 si aprilie 2025.

Costa Diadema este programata sa ofere noi itinerarii care navigheaza intre Brazilia, Argentina si Uruguay.

Plecare din Santos si Itajai saptamanal, nava cu 3.700 de pasageri va oferi croaziere regulate catre Buenos Aires si Montevideo.

Diadema va oferi, de asemenea, croaziere scurte din Santos si va servi din nou drept cea mai mare nava de croaziera Costa Cruises din regiune.

Costa Pacifica va oferi, de asemenea, noi itinerarii in sezonul 2024-25. Revenind in Brazilia dupa o pauza de patru ani, nava de croaziera construita in 2009 va fi bazata in Santos si Rio de Janeiro.

Pe parcursul programului sau de trei luni in tara, Pacifica are programate o serie de croaziere domestice de trei pana la opt nopti, care includ vizite la destinatii populare, precum Ilhabela, Porto Belo, Buzios, Angra do Reis si Balneario Camboriu.

Intr-o alta premiera, nava este programata sa ancoreze in largul coastei din Santos la 31 decembrie, pentru a urmari focurile de artificii de Anul Nou ale orasului.

Costa Favolosa va efectua croaziere intre Argentina, Uruguay si Brazilia. Oferind optiuni suplimentare de itinerarii in regiune, nava cu 3.012 pasageri va naviga pe un itinerariu regulat de opt nopti care include vizite la Rio de Janeiro, Ilhabela, Balneario Camboriu, Ilha Grande, Montevideo si Buenos Aires.

“Din 2024-2025 avem o multime de noutati, iar prin deschiderea vanzarilor acum, ii ajutam pe mai multi calatori sa-si poata planifica vacanta din timp si sa beneficieze de cele mai bune conditii pentru o experienta de neuitat la bordul navelor noastre,” a declarat Dario Rustico, Presedinte Executiv Costa Cruises pentru America de Sud si America Centrala si Director Regional pentru Americi.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.