Vasul Carnival Luminosa este pregatit pentru cel mai lung itinerariu al liniei de pana acum

Nava Carnival Luminosa este pregatita sa navigheze din Seattle, inaugurand astfel cea mai lunga croaziera a liniei Carnival Cruise Line de pana acum.

Parte a programului companiei Carnival Journeys, nava va parcurge un itinerariu transpacific de 30 de nopti din Seattle tocmai in Brisbane, Australia.

Inainte de a ajunge la destinatia finala, vasul Carnival Luminosa va ancora in porturi din Alaska, Orientul Indepartat, Asia de Sud-Est, dar si multe alte destinatii noi.

Croaziera debuteaza cu porturi din Alaska precum: Ketchikan, Icy Strait Point si Ghetarul Hubbard. Traverseaza apoi Oceanul Pacific si ajunge in Japonia, unde ancoreaza in porturi precum: Kushiro, Aomori, Tokyo, Hiroshima si Naha. Vasul mai trece prin porturile Puerto Princesa din Philippines si Bitung din Indonezia, urmand sa ajunga in Australia pe data de 15 Octombrie.

Pe sezonul iernii 2023-2024, nava va opera in regiune oferind celor interesati croaziere din Brisbane.

Alaturi de vasul Carnival Splendor, ce navigheaza pe tot parcursul anului din Sydney, Carnival Luminosa va opera si alte itinerarii in Pacificul de Sud si coasta Australiei.

In Aprilie nava este programata sa se intoarca in America de Nord, unde va opera itinerarii in Alaska si Canada.

Construita initial pentru Costa Cruises, fosta nava Costa Luminosa s-a alaturat flotei Carnival Cruise Line la sfarsitul anului 2022. Oferind acum toate caracteriticile noii companii, nava de 92,700 tone a trecut printr-o renovare majora inainte de a intra in serviciu pentru noul operator din SUA.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.