Vasul Disney Wonder va naviga anul urmator in Australia si Noua Zeelanda

Josh D’Amaro, presedintele parcurilor si resorturilor Disney, a confirmat ca vasul Disney Wonder va opera un sezon local in Australia si Noua Zeelanda anul viitor.

Acest anunt a venit imediat dupa ce numele celei de a sasea nave din flota Disney Cruise Line, Disney Treasure, a fost dezvaluit la evenimenul dedicat fanilor Disney – D23 Expo.

Prima calatorie va avea loc in Pacificul de Sud

Nava Disney Wonder, cu o capacitate de 2,700 pasageri, va naviga pentru prima data in Pacificul de Sud, cu imbarcare din Honoulu in 13 Octombrie 2023 spre Sydney, cu itinerariul prin teritoriul American Samoa, Fiji si Noua Caledonie.

Vasul se va intoarce in Honolulu intr-o croaziera de 15 nopti cu imbarcare din Sydney in 16 Februarie 2024 prin Noua Caledonie, Fiji, teritoriul American Samoa, Kahului si Maui.

Intre timp, aceasta va opera croaziere in Australia si Noua Zeelanda cu itinerarii de la 2 la 6 nopti si posibilitatea rezervarii din 29 Septembrie.

Entuziasmul companiei

D’Amaro afirma ca linia Disney Cruise Line este incantata sa navigheze pentru prima data in aceasta regiune.

“In aceste croaziere pe timp limitat, nava este destinatia in sine, iar echipajul nostru uimitor asteapta cu nerabdare sa intampine pasagerii la bord, in timp ce acestia sunt cufundati in povestile lor preferate de la Disney, Pixar, Marvel and Star Wars”, a spus acesta.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.