Vesti bune la inceput de an!

 

costa

Costa Cruises va relua navigarile pe 31 ianuarie 2021, cu vasul Costa Deliziosa

Linia Costa Cruises a anuntat recent ca va relua navigarile in Italia pe 31.01.2021, cu vasul Costa Deliziosa. Tinand cont de incertitudinea cu privire la restrictiile COVID – 19 din urmatoarele saptamani, alte navigari din perioada 07 – 31 ianuarie raman anulate.

Costa Deliziosa va opera itinerariile de 3, 4 si 7nopti, care au fost alocate initial vasului Costa Smeralda.

 “Compania a aplicat aceste modificari programelor sale de croaziera, cu scopul de a oferi cea mai buna experienta posibila pentru oaspetii sai”, se mentioneaza in comunicatul de presa transmis de Costa Cruises.

“Decizia de a naviga cu Costa Deliziosa va permite o flexibilitate mai mare a itinerariului pentru a raspunde oricaror schimbari in scenariul local COVID-19, mentinand in acelasi timp o experienta de croaziera unica si exclusiva la bordul uneia dintre cele mai frumoase si primitoare nave ale flotei Costa.”

Noile itinerarii si date de imbarcare pentru Costa Smeralda vor fi anuntate in scurt timp, conform aceluiasi comunicat.

Imbarcarea cetatenilor din afara spatiului Schengen ramane, in continuare, restrictionata, conform deciziei autoritatilor, pana la noi dispozitii.

 

 

Sursa: https://www.carnivalcorp.com/news-releases/news-release-details/costa-crociere-restarts-its-cruise-program-italy-january-31st



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.