WAVE SEASON – Start NOW!

START – Wave Season! 

In ce perioadă a anului poți obține oferte avantajoase pentru croaziere – cele care includ upgrade-uri gratuite, credit la bord şi alte beneficii?

“Wave Season” are loc între ianuarie şi martie, atunci când liniile de croazieră prezintă cele mai bune oferte pentru anul în curs sau anul următor. Multe linii oferă reduceri importante în acest interval de timp, şi dacă sunteţi un cumpărător ce dorește să facă economii, puteţi profita de aceste promoţii pentru a obţine o ofertă bună pentru vacanța de croazieră următoare. Vă vom arăta cum.

Ce este Wave Season?

Un număr mare de turiști achiziționează o croazieră în primele luni ale anului. Combinaţia dintre un nou an, cu un calendar gol şi vremea rece de afară, te face să te gândești la o vacanță pe o insulă însorită. Deci, astfel încep rezervările. Pentru a profita de această stare de spirit, liniile de croazieră şi agenţiile de turism oferă stimulente suplimentare – de obicei, tarife reduse pentru croazieră și alte beneficii – în speranţa că promoţiile vor fi impulsul final de care au nevoie călătorii pentru a rezerva aceste croaziere.

Cum obţin cea mai buna oferta?

Pentru a obţine cele mai bune oferte, urmaţi aceşti trei paşi:

1. Aflați costul croazierei dvs.: Pentru a şti dacă obțineți o ofertă bună, trebuie să ştiți care este  tariful unei croaziere în mod normal. Puteți verifica tarifele normale pentru itinerarul pe care îl aveţi în minte. Amintiţi-vă că o croazieră de 12 nopti în Mediterană, va avea un tarif de baza mult mai mare decât o evadare de cinci nopți în Caraibe. Şi nu vă uitați doar la tarife. Dacă sunteţi interesat de upgrade-uri gratuite, va trebui să ştiţi diferenţa de preţ dintre o cabina exterioară şi o cabină cu balcon; dacă urmăriți să primiți un credit la bord, vă puteți gândi cât ați cheltui pe tratamentele spa, excursii, băuturi şi suveniruri.

2. Evaluați vînzările: Trebuie să fiți un cumpărător activ și nu unul pasiv, să urmăriți singur ofertele promoționale la diferite linii de croaziere. Citiţi cu atenție promoțiile deoarece nu se aplică la orice itinerar sau la orice categorie de cabină. Nu uitaţi să verificaţi datele de expirare, unele linii vă dau doar câteva săptămâni pentru a profita de ofertele lor, în timp ce alţii vă dau câteva luni.

3. Comparati costurile cu beneficiile: Acum, că aţi luat toate informaţiile, comparați ofertele. Este upgrade-ul gratuit al unei linii încă mai scump decât o cabină cu balcon normala la o altă linie de crozieră? Aţi prefera un credit la bord sau o reducere suplimentară la croazieră? În cazul în care totul este pe placul dumneavoastră, felicitări. Ați luat o decizie pe baza unor informații importante.  Acum este timpul să rezervați croaziera şi să vizitați obiectivele turistice din Europa, să vă bronzați în Caraibe sau să vă dați cu sania în Alaska.

Vânt Bun din Pupa!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.