Windstar a fost recunoscuta de catre Condé Nast Traveler ca fiind cea mai buna linie de croaziere cu vase mici

 

Linia de croaziere Windstar tocmai a fost votata ca fiind „Top Small-Ship Cruise Line” in revista anuala a celor de Reader’s, Condé Nast Traveler, 2011, revista in cuprinsul careia se gasesc cele mai bune linii de croaziera, orase, insule, hoteluri si resorturi din toata lumea. Windstar isi ia angajamentul de a oferi oaspetilor lux, o vacanta unica la bordul yachturilor. De aceea linia Windstar a fost prezenta in mod constant in topul celor de la revista Condé Nast Traveler.

„Suntem onorati ca cititorii Condé Nast Traveler au ales linia Windstar Cruises din nou ca fiind linia de top cu cele mai mici nave de croaziera din lume” a declarat Hans Birkholz, Presedintele si CEO, a liniei Windstar Cruises. „Aceasta este o marturie a echipei noastre foarte talentate Windstar, care ofera o experienta, o vacanta, pentru oaspetii nostri, la 180⁰ diferita fata de celalalte linii de croaziere obisnuite. Asteptam cu nerabdare ca yachturile noastre sa treaca la un alt nivel, pentru ca recent s-a anuntat o noua investitie in acestea: retehnologizarea flotei, in valoarea de 18 milioane de dolari. Acest lucru ne va permite sa oferim turistilor nostri o experienta de neegalat”.

Planturile pentru renovarea flotei Windstar vor fi disponibile incepand din aceasta toamna, fiecare yacht urmand sa primeasca mobilier nou, tapiterie, corpuri de iluminat, tapet, covoare, finisaje ale plafoanelor, conditionari ale ferestrelor, crescand aspectul de lux.

In revista anuala Reader’s Choice Awards, mai mult de 8 milioane de voturi au fost exprimate de catre 28.876 de cititori ai revistei Condé Nast Traveler, voturi ce au fost centralizate de catre Global Market Insite, Inc. of Boston, Mass. O lista completa a castigatorilor din fiecare categorie poate fi gasita pe pagina de internet a Condé Nast Traveler’s. Castigatorii vor fi, de asemenea, prezentati in noua revista Condé Nast Traveler din 18 noiembrie 2011.

Pe langa onoarea oferita de catre Condé Nast Traveler, Windstar Cruises a fost recunoscuta de catre unul dintre cele mai notabile nume din industria calatoriilor si a stilului de viata, in 2011. Cea mai prestigioasa revista a pasagerilor de prima clasa „American Airlines”, a recunoscut Windstar Cruises ca fiind „Linia de top Cruise Small-Ship/Midsize”, fiind trecuta pe lista lor pentru a cincea oara la rand. La inceputul acestui an, Windstar Cruises a fost nominalizata de catre Condé Nast Traveler ca fiind „Best Cruise Lines” si toate cele trei yachturi au fost recunoscute ca fiind „Cele mai bune nave mici”, in sondajul celor de la Rearder’s. Windstar a fost selectata de asemenea si de catre Travel + Leisure, ca fiind una dintre primele cinci linii de croaziera de vase mici din lume.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.