WINDSTAR CRUISES A DEZVALUIT PROGRAMUL DE NAVIGATIE PANA IN VARA ANULUI 2025

Windstar Cruises a dezvaluit programul de navigatie pana in vara anului 2025, cu destinatii cheie precum Pacificul de Sud, Insulele Canare, Mediterana, America Centrala si de Sud si Orientul Mijlociu.

“Oamenii isi petrec mai mult timp calatorind si observa valoarea imensa pe care o ofera o croaziera Windstar”, spune presedintele Windstar Cruises, Christopher Prelog. “Noua noastra desfasurare raspunde acestor tendinte cu optiuni mai lungi si mai indepartate in Tahiti, precum si mai multe conexiuni intre diferite itinerarii pentru a extinde calatoriile in moduri noi si interesante”.

Principalele itinerarii pe regiuni includ:

Pacificul de Sud

Un nou itinerariu de 14 zile in Comori si Insulele Marquesas in 2024 si 2025 la bordul navei Star Breeze, cu escale in Omoa, Fatu Hiva; Atuona, Hiva Oa; si Taiohae, Nuku Hiva, respectiv Arhipelagul Societatii.

Insulele Canare

Un itinerariu captivant de opt zile in Insulele Canare, de la Lisabona la Las Palmas, la bordul navei Star Pride, cu opriri in Madeira si nopti petrecute in Funchal si Santa Cruz de Tenerife.

In 2025, Windstar a planificat doua itinerarii noi: un itinerariu de 10 zile in Insulele Canare, respectiv unul de 8 zile.

Mediterana

Un nou itinerariu “Adriatic Icons and Venetian Treasures” cu plecare si retur in Venetia, la bordul navei Wind Spirit. Acest itinerariu va debuta in 2024.

America Centrala si de Sud

Un nou itinerariu de sapte zile in Costa Rica, la bordul navei Wind Star, cu opriri inaugurale in San Juan del Sur si Corinto, Nicaragua. Oaspetii pot combina aceasta croaziera cu un itinerariu prin Canalul Panama pentru o aventura de 14 zile in regiune.

Orientul Mijlociu

Primele itinerarii Windstar in Orientul Mijlociu vor incepe in noiembrie 2023 la bordul navei Star Legend. Croazierele includ vizite la temple egiptene, sate beduine si orase importante din regiune.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.