MSC CRUISES – 10 nave confirmate pentru sezonul de vara 2021

msc

Itinerariile au fost actualizate recent, tinand cont de conditiile anunate pentru deschiderea porturilor si de disponibilitatea atractiilor turistice din destinatiile vizitate. 

  • Au fost adaugate noi porturi pentru a oferi calatorilor posibilitatea de a se imbarca in locatii cat mai convenabile. In Mediterana, vor fi 15 porturi de imbarcare. 
  • Linia MSC Cruises si-a propus sa extinda itinerariile si sa adauge noi porturi, pe masura destinatiile turistice vor fi disponinibile.
  • Linia va oferi o noua experienta, pe o plaja privata in Taranto (Puglia, Italia), disponibila exclusiv pentru oaspetii de la bordul navei MSC Seaside.

Geneva, Elvetia – 15 Aprilie 2021 – MSC Cruises a anuntat itinerariile actualizate pentru Mediterana si restul Europei, pentru sezonul de vara 2021, oferind oaspetilor o multime de optiuni de petrecere a vacantei. Itinerariile confirmate vor fi operate conform protocoalelor de siguranta si conditiilor de calatorie actualizate recent (vezi mai multe detalii aici: https://www.croaziere.net/blog/actualizare-conditii-de-calatorie-msc-cruises/).

Respectand aceste conditii, mai mult de 60000 de turisti s-au bucurat de croaziere in siguranta, din luna august a anului trecut si pana in prezent.

Gianni Onorato, CEO, MSC Cruises, a declarat:

“Astazi avem o imagine clara despre destinatiile si porturile europene care vor fi deschise initial in aceasta vara, imagine care se reflecta pe deplin intr-un prim set de itinerarii noi si actualizate pentru sezonul viitor, astfel incat oaspetii sa isi poata rezerva cu incredere vacanta cu noi. Alaturi de intreaga intreaga echipa MSC Cruises, astept cu nerabdare sa intampinam atat oaspetii care revin, cat si noii oaspeti la bordul uneia dintre navele noastre care vor fi pe mare in aceasta vara si sa le oferim o vacanta memorabila, relaxanta si, mai ales, sigura.

„In plus, sunt increzator ca in urmatoarele saptamani vom putea extinde in continuare unele dintre aceste itinerarii si vom adauga mai multe nave, intrucat vor fi disponibile mai multe porturi si destinatii turistice, in special in Spania si Franța.”

In continuare, va prezentam itinerariile confirmate de MSC Cruises, pentru sezonul de vara.

Trei vase in Mediterana de Vest, cu porturi in Italia si Malta

MSC Grandiosa va opera in continuare itinerariul actual de 7 nopti, cu opriri in Genova, Civitavecchia, Napoli, Palermo si Valetta. Porturile Valencia si Barcelona vor fi adaugate la itinerariul actual imediat ce va fi confirmata disponibilitatea acestor destinatii.

MSC Seaside va incepe navigarea pe 01 mai 2021, din Genova, cu opriri in doua porturi noi: Siracusa si Taranto, precum si porturile Civitavecchia si Valetta. Marsilia va fi daugata ulterior. In plus fata de excursiile deja disponibile, MSC Cruises ofera experianta unei plaje private in  Taranto, exclusiv pentru pasagerii de la bordul vasului MSC Seaside. O zi petrecuta pe plaja este o parte importanta a oricarei vacante de vara iar oaspetii de la bordul navei MSC Seaside se vor putea relaxa pe nisipul plajei de la malul Marii Ionice.

MSC Seashore se va altura flotei MSC Cruises, urmand sa fie lansata la finalul lunii iulie. Noua nava amiral va incepe navigarea pe 01 august, iar pana pe 31 octombrie va oferi itinerarii de 7 nopti cu opriri in Genova, Napoli, Messina, Valetta, Barcelona si Marsilia.

Trei vase in Mediterana de Est, care vor vizita Italia, Grecia, Croatia si Muntenegru

In aceasta zona foarte populara in randul turistilor, MSC Cruises ofera itinerarii diferite, cu  imbarcari din Italia (Trieste, Bari, Venetia) sau din Grecia (Piraeus) si opriri in porturile din Insulele Grecesti, Kotor (Muntenegru) sau Dubrovnik si Split (Croatia).

MSC Orchestra porneste din 05 iunie, cu imbarcari in zilele de sambata (din Venetia) si duminica (din Bari). Porturile de escala vor fi Corfu, Mykonos si Dubrovnik.

MSC Splendida va naviga din 12 iunie. Turistii se pot imbarca din Trieste (in zilele de sambata) sau din Bari (in zilele de duminica), si vor putea vizita porturile Dubrovnik, Corfu si Kotor.

MSC Magnifica completeaza oferta de itinerarii in Mediterana de Est, incepand cu 20 iunie. Imbarcarile vor fi din Venetia (duminica), Bari (lunea) sau Piraeus/Atena (miercurea), iar printre porturile vizitate se numara Mykonos si Split.

Nordul Europei

Croaziere locale in Marea Britanie (aceste croaziere sunt destinate exclusiv cetatenilor britanici)

Din 20 mai, MSC Virtuosa va incepe sezonul inaugural in Marea Britanie, cu mini-croaziere din Southampton si opriri in Portland. Incepand cu 12 iunie, vor fi disponibile croaziere de 7 nopti din Southampton cu imbarcare din Liverpool si opriri in Portland si Belfast. Este permis accesul persoanler vaccinate si nevaccinate, insa toti pasagerii vor fi testati inainte de imbarcare.

Germania, Nordul Europei

Tinand cont de lipsa de certitudine in ce priveste redeschiderea porturilor din Germania, linia MSC Cruises este nevoita sa amane inceputul sezonului de vara pentru vasele care vor naviga din porturile germane, pana pe data de 15 iunie.

In acelasi timp, linia a anuntat recent ca nava MSC Seaview va inlocui nava MSC Virtuosa si va avea imbarcari din Kiel (Germania) incepand cu data de 19 iunie 2021.

MSC Preziosa este programata sa porneasca navigarea pe 21 iunie, din Hamburg (Germania), iar MSC Musica pe 20 iunie din Warnemunde (Germania), daca porturile vor fi deschise.

Aceste trei nave vor opera itinerarii de 7 sau mai multe nopti, in Fiordurile Norvegiei sau Marea Baltica, conform programului actual.

Dl. Onorato a adaugat:Suntem extrem de mandri ca suntem in masura sa oferim oaspetilor nostri si agentilor de turism parteneri pentru vara viitoare o gama tot mai mare de vacante de croaziera catre  destinatii diferite din Mediterana si Europa. Vom prezenta unele dintre cele mai inovatoare si mai moderne nave din flota noastra. Si pentru ca oaspetii nostri sa ajunga si mai usor si mai sigur la navele noastre, toate itinerariile vor avea porturi de imbarcare suplimentare. Doar in Marea Mediterana, MSC Cruises va oferi oaspetilor sai pana la 15 porturi de imbarcare. “ 

“Desi aceste nave reprezinta doar o parte initiala a flotei noastre, ele includ cele mai noi bijuterii ale noastre, MSC Virtuosa si MSC Seashore, ambele urmand sa intre in functiune pentru prima data in 2021. Prezenta lor in aceasta faza a reluarii navigarii flotei noastre din urmatoarele saptamani reprezinta increderea noastra in atractivitatea continua a croazierelor ca opțiune de vacanta pentru turisti. Acesta este motivul pentru care am confirmat planurile nastre de noi constructii pentru anii urmatori si asteptam cu nerabdare o revenire treptata a flotei noastre complete in urmatoarele luni, in sezonul de iarna.

Dl. Onorato a concluzionat: “Oaspetii care au vouchere pentru croazierele noastre anulate ca urmare a pandemiei au asteptat cu rabdare un nivel de certitudine cu privire la ce vase vor naviga si unde. Imi face placere sa spun ca acum pot planifica cu incredere o vacanta incredibila pe mare, la bordul uneia dintre navele MSC Cruises, fie in aceasta vara, fie in sezonul de iarna care urmeaza.

MSC Cruises a confirmat de asemenea anularea imbarcarilor din porturile americane, pentru croazierele din Caraibe, pana pe data de 30 iunie 2021.

Clientii afectati de aceste modificari vor fi contatctati de unul dintre agentii nostri, in cel mai scurt timp posibil.

Conditii flexibile: toate rezervarile noi confirmate incepand cu data de 01.08.2020 pana la data de 31.05.2021 pentru sezonul de vara 2021 si sezonul de iarna 2022 pot fi reprogramate cu pana la 15 zile inainte de imbarcare fara a achita o taxa de modificare. Noua croaziera trebuie sa aiba data de imbarcare inainte de 30.09.2022.

Iarna 2021/2022

Puteti vizualiza plecarile disponibile in sezonul de iarna, aici: https://www.croaziere.net/croaziere/?&l=78&t=11-2021,12-2021,1-2022,2-2022,3-2022

Pentru orice alte informatii, sau pentru oferte detaliate, contactati echipa Croaziere.net.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.