“SEA DESTINATIONS” SI ITINERARII NOI – COSTA CRUISES


Pentru Costa Cruises, marea nu este doar modul in care se ajunge la destinatii: aceasta ofera si o perspectiva privilegiata prin care sa va puteti bucura de calatorie. Itinerariile Costa Cruises pentru vara 2024 pe croazierele de 7 nopti in Mediterana de Vest, croazierele de 7 nopti in Mediterana de Est si croazierele de 7 nopti in Europa de Nord sunt acum imbogatite cu destinatii complet noi, “Sea Destinations”, o calatorie in cadrul croazierei din perspectiva unica a marii, oferind experiente incredibile in locuri emblematice.

MEDITERANA DE VEST

Incepand din primavara – vara anului 2024, oferta Costa Cruises pentru Mediterana de Vest este imbogatita cu destinatii complet noi, numite “Sea Destinations”, privite dintr-o perspectiva unica asupra marii, oferind experiente incredibile in locuri emblematice.

EXPERIENTA DE PE COSTA TOSCANA

8 zile imbogatite cu si mai multe experiente in Franta, Spania si Italia, explorand Ibiza, Palermo si Roma departe de traseele turistice clasice si destinatii noi de care te poti bucura.

“Sea Destinations” din itinerariul cu Costa Toscana

Golful Parcului National Calanques – Calanques la ivirea zorilor cu mic dejun francez: in peisajul uluitor al Calanques, savurati un mic dejun francez, cu muzica, cafea si “croissante nesfarsite”.

Golful Formentera – Petrecere la apus in fata Formenterei: experimentand atmosfera vibranta a insulei la apusul soarelui la bordul navei, dansand pe ritmurile celor mai buni DJ in stil hippy chic perfect.

Sanctuarul Cetaceelor – Spectacol de lumini al cetaceelor: un spectacol inovator de lumini pe mare dezvaluie secretele celor mai fascinante creaturi marine.

EXPERIENTA DE PE COSTA SMERALDA

8 zile imbogatite cu si mai multe experiente in Franta, Spania si Italia, explorand Sardinia, Napoli si Barcelona departe de traseele turistice clasice si destinatii noi de care te poti bucura.

“Sea Destinations” din itinerariul cu Costa Smeralda

Marea Balearica – “Marea Stelelor”: Descoperirea planetelor si constelatiilor cu un ofiter, in cea mai intunecata zona a Mediteranei.

Golful Capri – Mic dejun caprese cu vedere la Faraglioni: o cafea napoletana si o torta Caprese savurata in fata peisajului spectaculos din Capri la ivirea zorilor.

Sanctuarul cetaceelor – Spectacol de lumini al cetaceelor: un spectacol inovator de lumini pe mare dezvaluie secretele celor mai fascinante creaturi marine.

EXPERIENTA DE PE COSTA PACIFICA

8 zile imbogatite cu si mai multe experiente in Franta, Spania si Italia, explorand Sardinia si Palma de Mallorca departe de traseele turistice clasice si destinatii noi de care te poti bucura.

“Sea Destinations” din itinerariul cu Costa Pacifica

Sanctuarul cetaceelor – Spectacol de lumini al cetaceelor: un spectacol inovator de lumini pe mare dezvaluie secretele celor mai fascinante creaturi marine.

Golful Ibiza – Petrecere in jungla in golful Ibiza: nava ancorata se transforma intr-o jungla veritabila in mijlocul sculpturilor uriase, decoratiuni aurii speciale si muzica celor mai buni DJ ai insulei.

Marea Balearica – “Marea Stelelor”: Descoperirea planetelor si constelatiilor cu un ofiter, in cea mai intunecata zona a Mediteranei.

MEDITERANA DE EST

Incepand din primavara – vara anului 2024, oferta Costa Cruises pentru Mediterana de Est este imbogatita cu destinatii complet noi, numite “Sea Destinations”, privite dintr-o perspectiva unica asupra marii, oferind experiente incredibile in locuri emblematice.

EXPERIENTA DE PE COSTA DELIZIOSA

8 zile imbogatite cu si mai multe experiente pentru a descoperi Italia si Grecia, inclusiv explorarea unor locuri precum Bari si Katakolon, departe de traseele turistice clasice si destinatii noi de care te poti bucura.

“Sea Destinations” din itinerariul cu Costa Deliziosa

Lido di Venetia – Aperitiv “Dolce vita” in fata la Lido di Venetia: un aperitiv venetian tipic la apusul soarelui cu privelisti peste laguna, fiind inconjurati de afisele filmelor italiene si soundtrack-ul Festivalului de Film.

Golful Mykonos – Petrecere pe mare in Mykonos: muzica din cele mai glamuroase cluburi de pe insula pana noaptea tarziu pentru o petrecere la piscina plina de distractie pura.

Marea Ionica – “Marea Stelelor”: descoperirea planetelor si constelatiilor cu un ofiter, in cea mai intunecata zona a Marii Ionice.

EXPERIENTA DE PE COSTA FASCINOSA

8 zile imbogatite cu si mai multe experiente pentru a descoperi Italia, Grecia si Malta, inclusiv explorarea Catania si La Valletta, departe de traseele turistice clasice si destinatii noi de care te poti bucura.

“Sea Destinations” din itinerariul cu Costa Fascinosa

Calypso Deep – Petrecere a Abisului: splendoarea creaturilor marine invadeaza nava, pentru o petrecere cu tema adancimilor marii.

Arhipelagul Santorini – “Visuri de Apus” in golful Santorini: unicitatea apusului de soare peste Santorini in timp ce savurati un aperitiv.

Etna skyline – Experienta vinicola in umbra vulcanului: cele mai bune vinuri din Sicilia servite direct din butoaie in cadrul unui Festival de Vin in fata Etnei.

EXPERIENTA DE PE COSTA FORTUNA

8 zile imbogatite cu si mai multe experiente pentru a descoperi Grecia si Turcia, inclusiv explorarea celor mai frumoase insule grecesti si Istanbul, departe de traseele turistice clasice, si destinatii noi de care te poti bucura.

“Sea Destinations” din itinerariul cu Costa Fortuna

Stramtoarea Dardanele – Spectacolul cu Dervisi traversand Dardanele: calatorind in timp la portile Orientului, in valurile spirale ale Dervisilor, intr-un dans mistic spectaculos.

Golful Mykonos – Petrecere pe mare in Mykonos: muzica din cele mai glamuroase cluburi de pe insula pana noaptea tarziu pentru o petrecere la piscina plina de distractie pura.

Arhipelagul Santorini – “Visuri de Apus” in golful Santorini: unicitatea apusului de soare peste Santorini in timp ce savurati un aperitiv.

EUROPA DE NORD

Incepand din primavera – vara anului 2024, Costa Cruises are o oferta complet noua pentru Europa de Nord. Descoperiti Norvegia, Islanda si Groenlanda cu noile itinerarii ale Costa Favolosa, iar Costa Diadema are de asemenea un itinerariu special “Sea Destinations”, cu destinatii complet noi de experimentat.

EXPERIENTA DE PE COSTA DIADEMA

8 zile imbogatite cu si mai multe experiente pentru a descoperi cele 3 fiorduri cele mai evocatoare din Norvegia, departe de traseele turistice clasice si destinatii noi de care te poti bucura.

“Sea Destinations” din itinerariul cu Costa Diadema

Marea Baltica – Descoperirea stelelor cu vikingi: descoperirea planetelor si constelatiilor cu un ofiter, in cea mai intunecata zona a Marii Baltice.

Marea Norvegiana – Meditatie in soarele de la miezul noptii: o sesiune de meditatie cu muzica relaxanta si un ceai Ayurvedic pentru a te reconecta cu natura si universul, in largul Marii Norvegiene.

Fiordul Geiranger – Cascada celor Sapte Surori si legende: traverseaza fiordul Geiranger, in mijlocul legendelor nordice si povestilor, admirand spectacolul cascadei celor Sapte Surori.

EXPERIENTA DE PE COSTA FAVOLOSA

Islanda, 16 ZILE si 15 NOPTI

Data de imbarcare: 08/06/24

Capul Nord – Lofoten, 15 ZILE si 14 NOPTI

Data de imbarcare: 23/06/24

Groenlanda si Islanda, 23 ZILE si 22 NOPTI

Data de imbarcare: 07/07/24

Fisierele “Sea Destinations” pentru fiecare destinatie in parte se pot descarca mai jos:



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.