STAY & CRUISE - MSC Cruises

 

Planificati o croaziera in Mediterana sau in Caraibe pentru aceasta vara? Profitati acum de promotia Stay & Cruise de la MSC Cruises! Imbunatatiti-va experienta cu o cazare bonus de 2 sau 3 nopti la un hotel de 3 sau 4 stele in Atena, Venetia, Roma, Miami sau New York inainte sau dupa croaziera.

 

ROMA
 

Daca planificati o croaziera in Mediterana de Vest in vara anului 2024 cu dorinta de a explora frumusetile Romei, Stay & Cruise este experienta pe care o cautati. Inainte sau dupa croaziera dumneavoastra, veti avea parte de o cazare de 2 nopti intr-un hotel din Roma pentru a experimenta cu adevarat capitala italiana. Veti avea parte de un tur ghidat cu autobuzul, avand ocazia sa admirati Colosseum-ul si multe alte atractii, pana cand ajungeti in zona Vaticanului, unde veti avea o vizita ghidata in interior la Muzeul Vaticanului, Capela Sixtina si Basilica Sfantul Petru.
 

Disponibil pe urmatoarele nave: MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Musica, MSC Seaview si MSC Seaside, cu plecare din Civitavecchia.

 

VENETIA
 

Daca planificati o croaziera in Mediterana de Est in vara anului 2024, de ce sa nu faceti vacanta dvs. deosebita incepand cu o cazare bonus de 2 nopti (inainte sau dupa croaziera) intr-un hotel din Mestre (Venetia). In plus, pachetul include o excursie pentru a descoperi una dintre cele mai frumoase si unice orase din Europa, printr-un tur de 90 de minute pe jos in inima Venetiei (fara intrari). Dupa aproximativ 25 de minute de transfer panoramic cu barca de-a lungul Canalului Giudecca, veti incepe plimbarea in jurul pietei San Marco, pentru a continua cu Turnul cu Ceas, Palatul Dogilor, celebrul Ponte dei Sospiri si multe altele!
 

Disponibil pe urmatoarele nave: MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia care pleaca din Venetia - Marghera.

 

ATENA
 

Daca va planificati o croaziera in Mediterana de Est in vara anului 2024 cu Atena in centrul gandurilor dumneavoastra, experienta Stay and Cruise este perfecta! Inainte de imbarcare, puteti explora istoria mareata a Greciei cu o sedere pre-croaziera de 2 nopti la un hotel din Atena. Datorita excursiei incluse, va veti alatura unui tur ghidat pentru a descoperi cele mai frumoase locuri din capitala, precum Piata Constitutiei, Templul lui Zeus, Palatul Regal, vechiul stadion olimpic de marmura si Acropola cu faimosul sau Parthenon.
 

Disponibil pe nava MSC Opera, cu plecare din Pireu (Atena).

 

MIAMI
 

Daca va planificati o croaziera in Caraibe in vara anului 2024, atunci faceti-va vacanta speciala incepand-o cu o cazare pre-croaziera de 2 nopti intr-un hotel din Miami, cu o excursie inclusa. Veti incepe turul memorabil al principalelor atractii din Miami admirand colectia renumita de arhitectura art deco a orasului, cea mai mare din lume. Apoi, veti avea ocazia sa vizitati frumoasa plaja din Miami, unde puteti afla de la ghidul dumneavoastra cum arta si muzica influenteaza cultura dinamica a orasului.
 

Disponibil pe nava MSC Seascape, cu plecare din Miami.

 

NEW YORK
 

In vara anului 2024, imbunatatiti-va experienta de vacanta cu o cazare bonus de 2 sau 3 nopti in New York inainte de a incepe croaziera in Caraibe. Experimentati acest oras uimitor, cazandu-va intr-un hotel central din Manhattan si cu o excursie inclusa pentru a descoperi New York-ul. Turul va incepe de la hotel, trecand pe langa Empire State Building pentru a vizita unele dintre cele mai emblematice cartiere din New York City, precum Greenwich Village, Soho si Lower Manhattan. Trecand pe langa Primaria orasului indreptandu-va spre sud-vest, veti ajunge in Battery Park, de unde puteti vedea Statuia Libertatii si New York Bay. Veti continua excursia explorand World Trade Center si vizitand Chinatown si Little Italy inainte de a incheia turul in Dumbo, Brooklyn.
 

Disponibil pe nava MSC Meraviglia, cu plecare din New York.

 

Termeni si conditii

Oferta este valabila de la momentul transmiterii acestui newsletter si poate fi retrasa de catre linia MSC Cruises oricand, fara o notificare in prealabil.
 

Pachetul Stay & Cruise include:
 

Croaziera de 7 nopti.

Cazare la hotel de 2 nopti cu mic dejun inclus. In New York, exista si posibilitatea de a alege o cazare de 3 nopti.

Transferuri - Pentru cazarile inainte de croaziera: Aeroport / Hotel si Hotel / Croaziera. Pentru cazarile dupa croaziera: Croaziera / Hotel si Hotel / Aeroport.

O excursie pentru a descoperi principalele atractii ale orasului.
 

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.


Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Categorie

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Mediterana (Roma (Civitavecchia), Italia) - MSC Cruises - MSC Musica - 7 nopti

Croaziere MSC Cruises
Incepand de la 599 € Detalii
Plecare din: Roma (Civitavecchia), Italia
Vas: MSC Musica
Porturi: Barcelona, Spania - Cagliari, Sardinia, Italia - Cannes, Franta - Genova, Italia - Ibiza, Spania - Roma (Civitavecchia), Italia
Plecari in 2024: 24 Iun, 01 Iul, 08 Iul, 15 Iul, 29 Iul, 05 Aug, 19 Aug, 26 Aug, 09 Sep, 16 Sep, 23 Sep, 30 Sep, 07 Oct, 21 Oct

Croaziera 2024 - Mediterana (Roma (Civitavecchia), Italia) - MSC Cruises - MSC Divina - 7 nopti

Croaziere MSC Cruises
Incepand de la 659 € Detalii
Plecare din: Roma (Civitavecchia), Italia
Vas: MSC Divina
Porturi: Izmir, Turcia - Mykonos, Grecia - Santorini, Grecia - Napoli, Italia - Roma (Civitavecchia), Italia
Plecari in 2024: 21 Iun, 28 Iun, 05 Iul, 12 Iul, 19 Iul, 26 Iul, 02 Aug, 09 Aug, 16 Aug, 23 Aug, 30 Aug, 06 Sep, 13 Sep, 20 Sep, 27 Sep, 04 Oct, 11 Oct, 18 Oct, 25 Oct