Vase de croaziera
Enchanted Princess Detalii vas

Enchanted Princess

Enchanted Princess

Crystal Endeavor Detalii vas

Crystal Endeavor

Programata pentru lansare in 2020, nava de croaziera Crystal Endeavor, va fi prima nava de expeditie a liniei Crystal Cruises. Acest iaht din clasa Polar va avea 100 de suite cu balcon, un SPA extins si sase restaurante de elita, astfel incat nu va va lipsi luxul nici in calatoriile spre capatul lumii.

MS Amadeus Imperial Detalii vas

MS Amadeus Imperial

Amadeus Imperial este conceput pentru a oferi oaspetilor energia vibranta a unei croaziere pe rau impletita cu experienta intima de la bord.

MS Amadeus Star Detalii vas

MS Amadeus Star

Amadeus Star este o capodopera a ingineriei si a designului navelor de croaziera care s-a alaturat flotei in aprilie 2019.

Iona Detalii vas

Iona

Debutul vasului se anunta pentru luna mai 2020

MSC Virtuosa Detalii vas

MSC Virtuosa

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvantul virtuos, ceea ce inseamna cineva cu talent exceptional in  muzica. Fiecare punte va fi, de fapt, numita dupa un instrument muzical diferit.Această noua nava de croaziera va fi una dintre cele doua cele mai mari flote ale MSC Cruises, impreuna cu nava sora...

Celebrity Flora Detalii vas

Celebrity Flora

Celebrity Flora este vasul special conceput pentru a explora Insulele Galapagos. Vasul este de fapt un iaht luxos cu o capacitate de 100 de pasageri.

Celebrity Apex Detalii vas

Celebrity Apex

Celebrity Apex se anunta a fi un vas revolutionar din clasa Edge.

Sky Princess Detalii vas

Sky Princess

.

Costa Firenze Detalii vas

Costa Firenze

Vasul Costa Firenze este inca in constructie, urmand a fi lansat in anul 2020.Numeroasele facilitati si tehnologiile inovative promit sa asigure pasagerilor o experienta inedita la bord.Numele constituie un omagiu adus minunatului oras italian Florenta, din arhitectura caruia este inspirat si design-ul...