Vase de croaziera
Carnival Sunrise Detalii vas

Carnival Sunrise

-

Le Jacques Cartier Detalii vas

Le Jacques Cartier

Le Jacques Cartier este cea de a sasea nava dintr-o serie noua care intruchipeaza atmosfera unica a liniei de croaziere Ponant, un amestec de rafinametn, intimitate si confort. Vasul dispune de echipamente inovaroare, cabine cu design elegant, suite spatioase si zone de lounge cu deschidere spre...

AIDAmira Detalii vas

AIDAmira

Aidamira

Enchanted Princess Detalii vas

Enchanted Princess

Enchanted Princess

Crystal Endeavor Detalii vas

Crystal Endeavor

Programata pentru lansare in 2020, nava de croaziera Crystal Endeavor, va fi prima nava de expeditie a liniei Crystal Cruises. Acest iaht din clasa Polar va avea 100 de suite cu balcon, un SPA extins si sase restaurante de elita, astfel incat nu va va lipsi luxul nici in calatoriile spre capatul lumii.

MS Amadeus Imperial Detalii vas

MS Amadeus Imperial

Amadeus Imperial este conceput pentru a oferi oaspetilor energia vibranta a unei croaziere pe rau impletita cu experienta intima de la bord.

MS Amadeus Star Detalii vas

MS Amadeus Star

Amadeus Star este o capodopera a ingineriei si a designului navelor de croaziera care s-a alaturat flotei in aprilie 2019.

Iona Detalii vas

Iona

Debutul vasului se anunta pentru luna mai 2020

MSC Virtuosa Detalii vas

MSC Virtuosa

Numele MSC Virtuosa provine de la cuvantul virtuos, ceea ce inseamna cineva cu talent exceptional in  muzica. Fiecare punte va fi, de fapt, numita dupa un instrument muzical diferit.Această noua nava de croaziera va fi una dintre cele doua cele mai mari flote ale MSC Cruises, impreuna cu nava sora...

Celebrity Flora Detalii vas

Celebrity Flora

Celebrity Flora este vasul special conceput pentru a explora Insulele Galapagos. Vasul este de fapt un iaht luxos cu o capacitate de 100 de pasageri.