De ce sa alegi o croaziera?

Croazierele sunt pachete de vacanta complexe care ofera pe langa cazare si masa, foarte multe posibilitati de a petrece timpul liber: divertisment, excursii, servicii spa, fitness etc. Pe scurt, la bordul vaselor de croaziera exista ceva pentru fiecare, cel mai important insa, este faptul ca puteti vizita mai multe destinatii intr-o singura calatorie.

Cum aleg o croaziera?

Principalele 3 criterii dupa care trebuie sa va ghidati cand alegeti o croaziera sunt: destinatia pe care doriti sa o vizitati, perioada in care dortiti sa calatoriti si bugetul pe care l-ati alocat pentru vacanta. Alte cateva criterii de care ar fi bine sa tineti cont sunt portul de imbarcare, linia si vasul de croaziera, durata croazierei si serviciile incluse.

Cum rezerv o croaziera?

Prin intermediul agentiei noastre, puteti rezerva o croaziera folosindu-va de urmatoarele modalitati: direct in agentie, la unul din sediile noastre din Cluj, Brasov si Bucuresti sau trimitand o solicitare pe e-mail, telefonic, pe Facebook sau de pe site-ul nostrum, completand formularul de solicitare oferta. Veti fi contactat de un agent Croaziere.net, in cel mai scurt timp posibil.

Pentru rezervarea croazierei e mai bine sa apelez la un agent sau online?

Liniile de croaziera prefera parteneriatul cu agentiile de turism, carora, de multe ori, le pun la dispozitie oferte promotionale care nu sunt disponibile on line. De asemenea, un agent de turism va va oferi consiliere si asistenta in alegerea croazierei dorite si toate informatiile necesare pentru buna desfasurare a vacantei dumneavoastra.

Preturile din catalog sunt constante?

Tarifele de catalog sunt orientative, stabilite de departamentele de marketing ale liniilor de croaziera si reprezinta un tarif mediu. Acesta insa, poate sa difere in functie de data de plecare aleasa, promotiile si ofertele speciale existente in momentul rezervarii si in functie de reducerile oferite de liniile de croaziera clientilor fideli.

Agentiile de turism taxeaza in plus pentru rezervarea croazierei vs. online

Agentiile de turism nu percep taxe pentru serviciile oferite. In schimb, agentul dumneavoastra va va oferi toate informatiile legate, atat de croaziera rezervata, cat si de serviciile conexe (bilete de avion, cazare, asigurare de calatorie etc…)

Ce este inclus in tariful unei croaziere?

Serviciile de baza incluse pentru orice croaziera sunt: cazare pe nava in tipul de cabina ales; 3 mese principale; apa, ceai, cafea la dozator; acces la facilitatile publice ale navei, birou de informatii deschis non stop; activitati de divertisment.

Cand e cel mai bine sa rezerv?

Rezervarile sunt deschise publicului cu aproximativ 18 luni inainte de data plecarii. Puteti face o rezervare pana cel tarziu cu cateva zile inainte de plecare, in functie de disponibilitatea cabinelor. Cu cat rezervati mai devreme, cu atat mai multe variante aveti la dispozitie in ceea ce privesc tipul si locatia cabinei (anumite tipuri de cabina se epuizeaza foarte repede). Pot sa apara si promotii last minute, dar disponibilitatea cabinelor va fi cel mai probabil limitata.

Exista facilitati pentru persoanele cu dizabilitati?

Pe majoritatea vaselor de croaziera, DA. Aceste facilitati pot insa sa difere de la un vas la altul. Majoritatea vaselor ofera facilitati pentru persoanele cu deficiente locomotorii si pentru nevazatori. Agentul dumneavoastra va poate spune daca sunt disponibile cabine pentru persoanele cu dizabilitati si ce alte facitlitati specifice exista la bordul vasului cu care veti naviga.

De ce e mai scumpa o croaziera pentru calatorii singuri?

Aproape toate liniile de croaziera tarifeaza cabinele pentru doua persoane, in ocupatie dubla. Atunci cand este cazata o singura persoana in cabina, tariful reflecta un supliment de single. Exista insa si linii de croaziera care ofera cabine speciale pentru calatorii solo.

Pot lua cu mine animalul de companie?

NU, cu exceptia vasului Queen Mary 2 si doar pe croazierele transatlantice. Pot exista situatii exceptionale, cand se permite accesul la bord cu caini utilitari.

Care este limba oficiala la bordul unui vas de croaziera?

La bordul vaselor de croaziera se vorbesc, de regula, mai multe limbi de circulatie international, precum: engleza (limba principala), franceza, italiana, spaniola, germana, etc.

Exista programe de fidelizare pentru fiecare linie de croaziera?

Da, majoritatea liniilor de croaziera au diverse programe de fidelizare cu beneficii atractive.