Am nevoie de pasaport?

Da, singurul act de identitate acceptat la bordul vaselor de croaziera este pasaportul si trebuie sa fie valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Am nevoie de viza?

Pentru vizitarea anumitor tari din afara UE, veti avea nevoie de viza. Modalitatile obtinerii vizelor necesare va vor fi comunicate de catre agentul Croaziere.net in momentul transmiterii ofertei.

Asigurarile de calatorie si storno sunt obligatorii?

Pe anumite destinatii, da, asigurarea de calatorie este obligatorie. Va recomandam insa sa incheiati o asigurare complexa de calatorie, indiferent de destinatia aleasa.

Este vaccinarea obligatore?

Exista tari din destinatii exotice pe care le puteti vizita doar daca aveti administrate anumite vaccinuri. Exista si state pentru care vaccinarea nu este obligatorie, dar este recomandata. Pentru mai multe detalii adresati-va medicului dumneavoastra de familie sau accesati urmatorul link: http://www.cnscbt.ro/.

Minorii pot calatori singuri in croaziera?

Categoric NU! Minorii cazati intr-o cabina trebuie sa fie insotiti de cel putin un adult.

Sunt restrictii pentru femeile insarcinate?

Da, exista anumite restrictii in functie de cat de avansata este sarcina. De regula, femeile care au depasit 24 de saptamani de sarcina, nu vor putea calatori la bordul unui vas de croaziera. De asemenea, pentru sarcinile care prezinta anumite riscuri, veti avea nevoie sa prezentati la bord acordul scris al medicului dumneavoastra pentru a calatori.