Despre noi

Bun venit alaturi de Croaziere.net!

Cu un bagaj plin de cunostinte in industria de croaziere, dobandit prin munca, prin participarea la cursuri si training-uri din Statele Unite ale Americii la CLIA Academy (Cruise Line International Association), prin seminarii anuale pe mare la bordul vaselor de croaziera, prin inspectii de vase de croaziere diferite, prin croaziere de durata diferite facute de toti colegii din echipa Croaziere.net, ne-am propus sa ne implicam complet in relatia cu dumneavoastra pentru a va putea oferi o croaziera aparte si de ce nu o vacanta perfecta.

Pana in prezent am reusit sa ne largim portofoliul reprezentand peste 28 de linii de croaziera pe piata romaneasca, iar in cazul in care avem clienti care isi doresc o oferta cu un alt armator suntem fericiti sa incheim un nou parteneriat oricand.

Ca si agentie touroperatoare ne ocupam de promovarea si vanzarea croazierelor inca din anul 2005. In decursul acestor ani am incercat sa schimbam statutul de client in cel de prieten, iar concurenta sa o transformam intr-un parteneriat fructuos pentru ambele parti, deoarece cu majoritatea agentiilor de turism din tara colaboram si ne promoveaza produsele in randul turistilor lor.

Suntem foarte bucurosi sa va sugeram cele mai bune optiuni de croaziera si suntem atenti intotdeauna sa va oferim toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti, deoarece suntem onesti, deschisi si nu practicam oferte cu costuri ascunse.

Oricand, consilierii nostri pasionati de acest produs de croaziera, isi vor dedica tot timpul necesar ca, in final, dumneavoastra sa nu intampinati niciun fel de probleme si sa adunati din croaziera cat mai multe amintiri frumoase de povestit familiei, prietenilor si, de ce nu, nepotilor!

 

Capitanul,

Ioan Basea