Vase de croaziera
AIDAblu Detalii vas

AIDAblu

Vasul a fost lansat in anul 2010 si este primul vas din clasa Sphinx al flotei de croaziera Aida Cruises, alaturi de vasele surri AIDAmar, AIDAstella si AIDAsol.

AIDAsol Detalii vas

AIDAsol

Vasul AIDAsol a fost lansat in anul 2011, si este al cincilea vad din clasa Sphinx al flotei Aida Cruises, alaturi de vasele surori AIDAmar, AIDAblu si AIDAstella.

AIDAmar Detalii vas

AIDAmar

Vasul a fost lansat in anul 2012 si este al saselea vas din clasa Sphinx al flotei Aida Cruises, alaturi de vasele surori AIDAblu, AIDAstella si AIDAsol.

AIDAstella Detalii vas

AIDAstella

AIDAspella a fost lansat in 2013, si este al saptelea si ultimul vas din clasa Sphinx al flotei Aida Cruises impreuna cu vasele surori AIDAblu, AIDAsol si AIDAmar.

AIDAprima Detalii vas

AIDAprima

Vasul a fost lansat in anul 2016, si este unul dintre noile vase ale flotei Aida Cruises, alaturi de AIDAperla.

AIDAperla Detalii vas

AIDAperla

Lansat in 2017, AIDAperla este al doilea cel mai nou vas, al liniei de croaziera Aida Cruises, alaturi de AIDAprima (2016). Este al 12 - lea vas construit, si de asemenea cel mai mare  vas al flotei de croaziera.

MS Roald Amundsen Detalii vas

MS Roald Amundsen

Vasul MS Roald Amundsen va fi lansat in 2018 si va fi unul din cele doua vase hibride care vor naviga prin propulsie electrica.

MSC Seaview Detalii vas

MSC Seaview

MSC Seaview este al doilea vas din generatia "Seaside". MSC Seaview va aduce oaspetii si marea mai aproape, cu elemente speciale de design care va ajuta sa profitati din plin de temperaturile ridicate. Oaspetii vor putea sa-si petreaca timpul în aer liber pentru a servi masa, pentru a bea...

Crystal Ravel Detalii vas

Crystal Ravel

Un nou vas, al flotei de croaziera Crystal Cruises, va fi lansat in primavara anului 2018 - este vorba de vasul Crystal Ravel. Si acest vas, va fi destinat in special navigarii pe principalele fluvii ale Europei - Dunare, Rhin si Main.

Crystal Debussy Detalii vas

Crystal Debussy

Alaturi de surorile sale de la Crystal Cruises, nava de croaziera Crystal Debussy este destinata navigarii pe principalele fluvii ale Europei - Rhin, Main si Dunare. Acest vas va fi lansat in Aprilie 2018. Are o lungime de 135 metri, si o capacitate de 106 pasageri. Cei care vor urca la bordul acestui...