Vase de croaziera - AIDA Cruises
AIDAcosma Detalii vas

AIDAcosma

AIDAcosma face parte din clasa Helios fiind sora cu AIDAnova. Vasul va avea lansarea in mai 2021 si la fel ca si sora sa, AIDAnova va folosi LNG ca si sursa de combustibil.

AIDAmira Detalii vas

AIDAmira

Aidamira

AidaNova Detalii vas

AidaNova

AidaNova - Aida Cruises

AidaLuna Detalii vas

AidaLuna

AidaLuna este a treia nava din clasa "Sphinx", fiind precedata de AidaDiva si AidaBella si urmara de AidaBlu, AidaSol si AidaMar. A fost construita de santierele navale Meyer Werft din Papenburg, Germania. Gasiti la bordul ei, o multitudine de oportunitati de relaxare. 

AidaDiva Detalii vas

AidaDiva

AidaDiva esste prima dintre cele sapte nave ale clasei "Sphinx", care sunt similare in design. La momentul punerii in functiune, AidaDiva a fost cea mai mare nava a flotei Aida Cruises. Artistul grafic Feliks Büttner a conceput vopseaua cu gura, ochi si ochiuri tipice marcii inca din 1996.

AidaBella Detalii vas

AidaBella

Vasul a fost lansat in 2007 s este sora vaselor AidaDiva si AidaLuna. Descoperiti cele mai frumoase destinatii de vacanta din lume cu AidaBella. Casa ta pe mare poate fi aleasa în functie de dorintele tale. Majoritatea cabinelor sunt cu vedere la mare cu balcon propriu. 

AidaVita Detalii vas

AidaVita

Este a doua nava din flota Aida Cruises, lansata in 2002, fiind o varianta imbunatatita a navei AidaCara. Ca si toate celelalte vase din flota, si AidaVita ofera conceptul de "nava de club" inovatoare. La fel ca si AidaCara si AidaAura, si AidaVita ofera doua restaurante principale, restaurantul...

AidaCara Detalii vas

AidaCara

Construita în Finlanda in 1996 si initial numita doar Aida, AidaCara a fost prima nava din flota celei mai mari linii de croaziera a Germaniei si prima nava din lume care ofera conceptul de "nava de club" inovatoare. AIDAcara ofera doua restaurante principale, restaurantul Calypso si restaurantul...

AidaAura Detalii vas

AidaAura

AidaAura a fost lansata in aprilie 2003, fiind a treia nava din flota Aida Cruises. Este varianta imbunatatita a surorii ei AidaVita, lansata in 2002. Are doua restaurante principale la bord - Restaurantul Calypso si Restaurantul Markt, care ofera atat posibilitatea de a lua masa in aer liber cat si...

AIDAblu Detalii vas

AIDAblu

Vasul a fost lansat in anul 2010 si este primul vas din clasa Sphinx al flotei de croaziera Aida Cruises, alaturi de vasele surri AIDAmar, AIDAstella si AIDAsol.