Itinerarii noi in Insulele Canare pentru iarna 2024-2025 – MSC Cruises

MSC Cruises a anuntat ca va plasa o nava in Insulele Canare pentru sezonul de iarna 2024-2025, iar vanzarile sunt acum deschise.

MSC Cruises a anuntat ca va plasa o nava in Insulele Canare pentru sezonul de iarna 2024-2025, iar vanzarile sunt acum deschise.

MSC Opera va opera itinerarii de 7 nopti cu sase opriri intre 3 noiembrie 2024 si 16 martie 2025. Vasul va pleca din Santa Cruz de Tenerife in Tenerife catre Las Palmas in Gran Canaria, Puerto del Rosario in Fuerteventura, Funchal in Madeira, Santa Cruz de la Palma in La Palma si Arrecife in Lanzarote, inainte de a se intoarce in Tenerife.

Noul itinerariu ofera, de asemenea, optiuni flexibile de imbarcare, inclusiv Santa Cruz de Tenerife in zilele de duminica, Las Palmas in zilele de luni, Madeira pentru Funchal in zilele de joi sau vineri si Arrecife in zilele de sambata.

Cu opriri prelungite in porturi, noul itinerariu ofera pasagerilor pana la 16 ore in port, timp suficient pentru a se bucura de tot ceea ce fiecare destinatie vibranta are de oferit.

Insulele Canare si insula portugheza Madeira vor permite oaspetilor sa experimenteze cultura bogata, peisajele impresionante si atractiile captivante ale fiecarei destinatii unice, beneficiind in acelasi timp de un climat cald relaxant, perfect pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Dat fiind ca Insulele Canare si Madeira sunt destinatii populare pentru vremea calda in lunile de iarna, noul program este usor accesibil cu zboruri internationale regulate catre Tenerife, Gran Canaria, Madeira si Lanzarote.

Noul itinerariu inlocuieste programul anterior planificat pentru MSC Opera in Marea Rosie pentru iarna 2024-25, care a fost anulat in contextul riscului actual pentru navigatie in aceasta regiune.

Despre MSC Opera

MSC Opera ofera o varietate de optiuni gastronomice, inclusiv doua restaurante principale cu o gama de specialitati mediteraneene si international, plus o serie de baruri si lounge-uri pentru a satisface orice preferinta.

Fie ca oaspetii isi incearca norocul in Med Pearl Casino, danseaza in Byblos Disco sau Cotton Club, se relaxeaza la piscina, se bucura de un spectacol in Teatro dell’Opera sau se plimba prin magazine, nu exista niciodata un moment plictisitor la bord.

Pentru familii, exista zone dedicate de joaca pentru copii si adolescenti de toate varstele, inclusiv un parc de joaca interesant, in timp ce adolescentii se pot bucura de jocuri de realitate virtuala si cluburi exclusive pentru ei.

Exista o multime de opțiuni pentru fitness si relaxare la bord, inclusiv o sala de sport, o pista de mers pe jos, minigolf, shuffleboard si MSC Aurea Spa, cu oferte care includ masaje si tratamente deosebite, precum si o zona termala, completata de o sauna si o camera de aburi.

 

Termeni si conditii

Taxele de servicii hoteliere nu sunt incluse in tarif.

Tarifele sunt de persoana, in cabina cu ocupatie dubla.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.