Croaziere cu itinerariile speciale in Europa de Nord - Holland America Line

Descoperiti cele mai frumoase peisaje din Europa de Nord, Fiordurile Norvegiene si orase de coasta pitoresti intr-o croaziera de neuitat cu Holland America Line. Alegeti dintr-o gama de itinerarii speciale atent alese, cu porturi si destinatii impresionante.


de la 1599 €/persoana

 

In plus, puteti profita de pachetul premium Have It All si beneficiati de cele mai bune facilitati - Credit pentru excursii la tarm, pachet de bauturi, mese de specialitate si Wi-Fi - pentru doar 65 € de persoana, pe zi.
 
UPGRADE LA PACHETUL HAVE IT ALL
 
 
Viata la bord

Indiferent daca vreti sa invatati sa gatiti un preparat traditional, sa descoperiti obiceiurile locale ale destinatiilor pe care le vizitati, sa va antrenati in centrul de fitness, sa cititi o carte la Explorations Café sau sa va relaxati la centrul de SPA, puteti fi siguri ca exista intotdeauna activitati de facut la bordul navelor Holland America Line.

Bucurati-va de divertismentul exceptional de la Music Walk, un program exclusiv de spectacole. De la muzica plina de emotie din Memphis si cele mai legendare piese rock, pana la muzica intima de pian, veti gasi ceva care o sa va incante in fiecare seara.

Conduse de o echipa de bucatari de talie mondiala, restaurantele de la bord va vor satisface toate poftele. Alegeti dintr-o gama larga de preparate - de la feluri de mancare clasice, cum ar fi steak, pana la aromele asiatice ale restaurantului Tamarind si meniurile rafinate ale Pinnacle Grill.
 


Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.