Croaziere de lux in 2024 / 2025 - Ponant

Ponant reprezinta o experienta de croaziera de neegalat, imbinand eleganta clasica cu aventura contemporana intr-un mod inconfundabil. Cu flota sa de nave de lux de dimensiuni medii, Ponant ofera calatorilor oportunitatea de a explora destinatii exotice intr-un stil rafinat.

Fiecare calatorie cu Ponant este un amestec perfect intre confortul modern si descoperirea autentica a lumii. De la bucataria rafinata si serviciul impecabil la programele de excursii captivante si activitatile de aventura, linia de croaziere Ponant ramane un etalon al luxului si al explorarii.

 

Africa

O croaziera cu Ponant in Africa iti promite o aventura exotica si variata. Pornind din Portul Louis, Mauritius, calatoria te poarta pe valurile oceanului catre destinatii captivante. De la pitorescul Nosy Sainte Marie din Madagascar, cu plajele sale spectaculoase si posibilitatile excelente de snorkeling, pana la Ile aux Nattes, un paradis tropical linistit, fiecare oprire te imbina cu peisaje memorabile si experiente autentice.

Tamatave, un port vital al Madagascarului, te intampina cu cultura sa vibranta si peisajele sale pline de viata. Dupa explorarea Madagascarului, aventura continua catre Insulele Reunion, unde Pointe des Galets te asteapta cu peisaje vulcanice dramatice si plaje spectaculoase. In Port Mathurin, capitala insulei Rodrigues, te vei bucura de atmosfera relaxanta si de peisajele pitoresti ale insulei.

 

Australia / Noua Zeelanda

Itinerariul in Australia / Noua Zeelanda si Insulele Pacificului cu Ponant promite o calatorie fascinanta si diversificata prin unele dintre cele mai incantatoare destinatii din Pacific. Pornind din Auckland, Noua Zeelanda, orasul cosmopolit al insulei nordice, calatoria incepe cu o oprire la Insula Waiheke, renumita pentru vinurile sale excelente si peisajele sale idilice. Urmeaza WaitangiInsulele Chatham, Noua Zeelanda, unde calatorii pot explora frumusetea naturala si cultura fascinanta a acestui loc izolat. Dupa o perioada de navigatie pe ocean, nava ajunge la Insula Norfolk, un paradis tropical cu plaje de nisip alb si peisaje spectaculoase.

Calatoria continua catre Noumea, Noua Caledonie, un amestec fascinant de culturi europene si polineziene, unde calatorii se pot bucura de atractiile urbane si de frumusetea naturala a insulei. Lifou, Insulele Loyalty, si Mare Island urmeaza, oferind calatorilor ocazia de a explora recifele de corali, plajele paradisiace si cultura locala autentica. Amedee este urmatoarea oprire, unde calatorii se pot bucura de activitati de snorkeling si de explorare a insulei. Dupa aceasta, nava se intoarce in Noumea pentru o a doua oprire inainte de a naviga din nou pe ocean. Ultima parte a calatoriei este dedicata navigatiei pe mare, oferind calatorilor ocazia de a se relaxa si de a savura privelistile oceanului inainte de a ajunge in Cairns, Australia.

 

Asia de Sud-Est

Itinerariul incepe in Singapore, un hub vibrant al Asiei de Sud-Est, unde calatorii au timp sa exploreze bogatia culturala si atractiile urbane ale orasului. Calatoria continua apoi catre Parai Beach, un paradis tropical in Indonezia, unde calatorii se pot relaxa si bucura de apele cristaline si de plajele nesfarsite. Dupa aceasta, nava navigheaza pe mare catre Semarang, Indonezia, un oras istoric cunoscut pentru arhitectura sa coloniala si pentru siturile culturale importante. Urmeaza Surabaya, Indonezia, un centru comercial si industrial important, unde calatorii pot explora viata urbana vibranta si istoria bogata a orasului.

Oprirea urmatoare este in Benoa, Bali, Indonezia, un renumit paradis al plajelor si culturii balineze, oferind oportunitati excelente de explorare si de relaxare. Dupa aceasta, calatoria continua catre Komodo, Indonezia, unde calatorii pot admira celebrul dragon de Komodo si pot explora peisajele spectaculoase ale insulei. Dili, Timorul de Est, este urmatoarea destinatie, oferind o incursiune intr-un loc inca neexploatat si autentic. Dupa aceasta, nava navigheaza din nou pe mare catre Darwin, Australia, marcand sfarsitul aventurii. Aici, calatorii pot descoperi frumusetea si exotismul nordului Australiei inainte de a incheia aceasta calatorie plina de descoperiri si aventura.

 

Insulele Canare

Itinerariul incepe in Las Palmas, Insulele Canare, un loc pitoresc cunoscut pentru plajele sale aurii si atmosfera sa vibranta. Urmatoarea destinatie este Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare, unde calatorii au intreaga zi pentru a explora capitala insulei Tenerife, de la monumentele sale istorice la restaurantele locale. San Sebastian de la Gomera, Insulele Canare, este urmatoarea oprire, oferind oportunitatea de a descoperi frumusetea naturala si istoria fascinanta a acestei insule. Santa Cruz de la Palma, Spania, este urmatoarea destinatie, cu strazile sale inguste si casele istorice, perfecte pentru o plimbare relaxanta. Funchal, Madeira, Portugalia, este urmatoarea destinatie, cu peisajele sale montane si celebrele livezi de banane.

Dupa aceasta, calatoria continua pe mare, oferind calatorilor ocazia de a se relaxa si de a se bucura de facilitatile navei. Oprirea urmatoare este in Lagos, un oras portughez plin de farmec, cu plaje frumoase si istorie bogata. Setubal este urmatoarea destinatie, oferind ocazia de a gusta celebrele vinuri portugheze si de a explora parcurile naturale din apropiere. Lisabona, Portugalia, este ultima oprire a calatoriei, oferind calatorilor timp sa exploreze capitala portugheza, de la cartierele sale istorice la frumoasele sale peisaje de pe malul raului Tejo.

 

Europa de Nord

Itinerariul debuteaza in Glasgow, Scotia, un oras plin de istorie si cultura, renumit pentru arhitectura sa impresionanta si atmosfera sa vibranta. Urmatoarea etapa este o zi pe mare, oferind calatorilor oportunitatea de a se relaxa si de a se bucura de facilitatile navei. Calatoria continua catre Fort William, Anglia, un oras pitoresc situat la poalele Muntilor Cairngorms, oferind peisaje spectaculoase si posibilitati de explorare in natura. Urmatoarea oprire este la Inverewe Garden, celebra gradina botanica din nord-vestul Scotiei, cunoscuta pentru colectia sa bogata de plante exotice.

Stromness, Scotia, este urmatoarea destinatie, un oras portuar fermecator situat pe insula Mainland din arhipelagul Orkney. Calatoria continua catre Insula Mousa, cunoscuta pentru fortareata sa preistorica impresionanta, si Isle of Noss, in arhipelagul Shetland, unde calatorii pot admira fauna salbatica si peisajele salbatice. Urmatoarea oprire este in Bekkjarvik, Norvegia, un sat pescaresc pitoresc situat pe coasta de vest a Norvegiei. In final, croaziera se incheie in Bergen, Norvegia, un oras plin de farmec si istorie, situat intr-un peisaj spectaculos de fiorduri, marcand sfarsitul acestei calatorii extraordinare prin nordul Europei.

 

Termeni si conditii

Tarifele sunt de persoana, in cabina cu ocupatie dubla.

Tarifele includ taxele portuare si guvernamentale. 

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2025 - Europa de Nord (Glasgow) - Ponant - Le Boreal - 7 nopti

Croaziere Ponant
Incepand de la 3740 € Detalii
Plecare din: Glasgow, Scotia
Vas: Le Boreal
Porturi: Bergen, Norvegia - Fort William, Anglia - Stromness, Scotia - Bekkjarvik, Norvegia - Insula Mousa, Scotland, United Kingdom - Glasgow, Scotia - Isle of Noss, Shetla - Inverewe Garden
Plecari in 2025: 29 Mai

Croaziera 2025 - Insulele Canare (Las Palmas) - Ponant - L'Austral - 10 nopti

Croaziere Ponant
Incepand de la 4340 € Detalii
Plecare din: Las Palmas, Insulele Canare
Vas: L'Austral
Porturi: Funchal, Madeira, Portugalia - Las Palmas, Insulele Canare - Lisabona, Portugalia - Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare - San Sebastian de la Gomera, Insulele Canare - Setubal - Santa Cruz de la Palma, Spania - Lagos
Plecari in 2025: 08 Apr

Croaziera 2025 - Asia de Sud-Est (Singapore) - Ponant - Le Paul Gauguin - 14 nopti

Croaziere Ponant
Incepand de la 6300 € Detalii
Plecare din: Singapore
Vas: Le Paul Gauguin
Porturi: Benoa, Bali, Indonezia - Komodo, Indonezia - Semarang, Indonezia - Singapore - Surabaya, Indonezia - Darwin, Australia - Dili, Timorul de Est - Parai Beach
Plecari in 2025: 01 Apr

Croaziera 2025 - Australia / Noua Zeelanda (Auckland) - Ponant - Le Jacques Cartier - 15 nopti

Croaziere Ponant
Incepand de la 6850 € Detalii
Plecare din: Auckland, Noua Zeelanda
Vas: Le Jacques Cartier
Porturi: Cairns, Australia - Lifou, Ins. Loyalty - Noumea, Noua Caledonie - Auckland, Noua Zeelanda - Insula Waiheke, Noua Zeelanda - Mare Island - Waitangi, Insulele Chatham, Noua Zeelanda - Insula Norfolk - Amedee
Plecari in 2025: 01 Feb

Croaziera 2024 - Africa (Port Louis) - Ponant - Le Dumont D'Urville - 13 nopti

Croaziere Ponant
Incepand de la 7860 € Detalii
Plecare din: Portul Louis, Mauritius
Vas: Le Dumont - D'Urville
Porturi: Pointe des Galets, Insulele Reunion - Portul Louis, Mauritius - Tamatave, Madagascar - Nosy Sainte Marie, Madagascar - Ile aux Nattes, Madagascar - Port Mathurin
Plecari in 2024: 22 Dec