Croaziera in Orientul Mijlociu & Qatar Grand Prix

Imbarca-te intr-o croaziera unica in Orientul Mijlociu la bordul vasului Celestyal Journey, plus trei zile pline de actiune cu cursele de neuitat Formula 1 si evenimentele pentru Marele Premiu al Qatarului Qatar Airways 2024™. Incepe aceasta croaziera de 7 nopti in orasul opulent Dubai, apoi exploreaza orasul Khasab. Descopera maretia Abu Dhabi-ului inainte de momentul culminant - trei nopti in Doha fascinanta pentru a te imersa in tot ce are Qatarul de oferit in timpul evenimentelor Grand Prix-ului F1.

Iti vei incheia croaziera inapoi in Dubai, gata sa experimentezi mai mult din aceasta regiune electrifianta. Pe tot parcursul aventurii tale, bucura-te de servicii exceptionale, dining deosebit si divertisment de clasa mondiala. Alege dintr-o varietate de bilete si experiente pentru Marele Premiu al Qatarului.

Tarife de la 859 €/persoana.

 

Viata la bord

La bordul vasului Celestyal Journey, exista o varietate bogata de optiuni gastronomice. Cu sapte restaurante si experiente culinare, oaspetii se pot bucura de o masa privata, demonstratii live de gatit, bucate asiatice la Pink Moon, mancare greceasca la Fig and Honey si preparate mediteraneene la Smoked Olive. Thalassa ofera dining in lumina lunii, iar Grill Seekers serveste delicii la gratar. Fizz Club este locul ideal pentru sampanie si cocktailuri, in timp ce The Grapevine Wine Cellar ofera o selectie variata de vinuri. Blue Bar & Lounge completeaza oferta de bauturi si divertisment cu muzica live si pian.

In ceea ce priveste divertismentul la bord, Celestyal Journey dispune de o varietate de experiente. Amphitheatre, o sala de spectacole cu doua niveluri, gazduieste evenimente diverse, iar exista si spatii pentru conferinte si prelegeri educative. Oaspetii pot sa se bucure si de clubul dedicat copiilor, precum si de o sala de jocuri.

Pentru relaxare, vasul ofera The Sozo Experience, un concept inspirat de traditia greaca antica de echilibrare a mintii, corpului si spiritului. Sozo Spa, dotat cu sauna, baie de aburi, jacuzzi si zona de relaxare Dream Den. Exista si un centru de fitness cu echipamente moderne si instructor, iar pasionatii de sport pot folosi terenurile de tenis si baschet sau pista de alergare.

Pe puntea exterioara, exista doua piscine, una acoperita retractabil si bazine cu hidromasaj. Oaspetii cu rezervare in Dream Suite beneficiaza de acces exclusiv la zona exterioara The Beach Club.

 

 

Tariful include:

Mese incluse
Taxele portuare si taxele de servicii la bord
Divertisment la bord
Activitati zilnice
Bauturi pe durata meselor principale

 

Termeni si conditii

Toate preturile sunt per persoana, pe baza unei ocupari duble in cabina.

Tarifele Celestyal Experience includ cazarea la bord in categoria rezervata, serviciul de masa la bord si bauturi pe durata meselor principale, toate taxele portuare si taxa de servicii la bord si programul de divertisment la bord.

In plus, este inclus un credit pentru excursiile optionale in valoare de 75 de euro/persoana. Pentru a beneficia de acest credit, excursiile trebuie rezervate din tara.

Bilete pentru tribuna principala disponibile in limita stocului disponibil (creditul pentru excursii pe tarm sau creditul la bord nu pot fi folosite pentru achizitionarea biletelor F1 fie la bord, fie in timpul rezervarii).

Perioada de rezervare este pana la data de 31 mai 2024 pentru croazierele selectate.

Oferta este valabila pentru rezervari noi, individuale.

Nu este valabila pentru grupuri.

Locurile la tarif redus sunt in limita disponibilitatii si pot fi retrase in orice moment, cu sau fara notificare.

Celestyal Cruises isi rezerva dreptul de a adauga, schimba sau modifica conditiile de tarif redus in orice moment, fara notificare in prealabil.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Orientul Mijlociu (Dubai) - Celestyal Cruises - Celestyal Journey - 7 nopti

Croaziere Celestyal Cruises
Incepand de la 859 € Detalii
Plecare din: Dubai, Emiratele Arabe Unite
Vas: Celestyal Journey
Porturi: Dubai, Emiratele Arabe Unite - Khasab, Oman - Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite - Doha, Qatar
Plecari in 2024: 25 Noi

Croaziera 2024 - Orientul Mijlociu (Dubai) - Celestyal Cruises - Celestyal Journey - 7 nopti

Croaziere Celestyal Cruises
Incepand de la 859 € Detalii
Plecare din: Dubai, Emiratele Arabe Unite
Vas: Celestyal Journey
Porturi: Dubai, Emiratele Arabe Unite - Khasab, Oman - Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite - Sir Bani Yas, Emiratele Unite Arabe
Plecari in 2024: 02 Dec

Croaziera 2024 - Orientul Mijlociu (Dubai) - Celestyal Cruises - Celestyal Journey - 14 nopti

Croaziere Celestyal Cruises
Incepand de la 1479 € Detalii
Plecare din: Dubai, Emiratele Arabe Unite
Vas: Celestyal Journey
Porturi: Dubai, Emiratele Arabe Unite - Khasab, Oman - Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite - Doha, Qatar - Sir Bani Yas, Emiratele Unite Arabe
Plecari in 2024: 25 Noi