Croaziere in Mediterana de la 900 €/pers. - Cunard Line

 

Profita de tarifele speciale din cadrul acestei promotii si descopera Mediterana de Est la bordul elegantului vas Queen Victoria din flota Cunard Line.

Tarife de la 900 €/persoana.

In Mediterana de Est, va puteti dedica timpul explorarii oraselor incarcate de istorie, siturilor din patrimoniul mondial UNESCO si golfurilor pitoresti ale coastei si insulelor Mediteranei in cadrul acestor croaziere de lux cu imbarcare din Roma sau Trieste. Pornind din aceste porturi istorice, aveti ocazia sa descoperiti orase precum Dubrovnik, Zadar sau Split din Croatia, insule grecesti precum Cephalonia sau Corfu, cat si Kotor in Muntenegru sau Valletta in Malta.

Viata la bord
 

Inca de la momentul in care pasiti pe puntea vasului Queen Victoria, sunteti intampinati de o atmosfera distincta de eleganta si rafinament. Designul interior al navei este inspirat din epoca victoriana, cu elemente clasice si detalii luxuriante. Interiorul este decorat cu opulenta, oferind o ambianta deosebita, perfecta pentru a va bucura de o experienta de croaziera de neuitat.
 

Una dintre caracteristicile definitorii ale vietii la bord pe Queen Victoria este serviciul impecabil oferit de echipajul vasului. Fiecare membru al echipajului este bine pregatit si dedicat sa ofere o experienta de neegalat pasagerilor. De la ospitalitatea calda la atentia la detalii, echipajul vasului se asigura ca fiecare moment petrecut la bord este unul plin de confort si satisfactie.
 

Optiunile culinare sunt la fel de impresionante pe Queen Victoria. Printre acestea, se numara The Britannia Restaurant, restaurantul principal al vasului, unde puteti savura preparate culinare rafinate intr-o atmosfera eleganta, si The Verandah, un restaurant de tip gourmet cu influente franceze, unde puteti degusta preparate fine si rafinate.
 

Activitatile si divertismentul la bordul Queen Victoria sunt variate si captivante. Puteti participa la spectacole de divertisment de nivel mondial in Royal Court Theatre, sau petreceti timpul in Commodore Club, un bar elegant si sofisticat, cu vedere panoramica la ocean, savurand cocktailuri fine in timp ce va bucurati de peisajele spectaculoase ale calatoriei dumneavoastra.

Termeni si conditii

Taxele portuare sunt incluse in tarif.

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Mediterana de Est (Civitavecchia) - Cunard Line - Queen Victoria - 7 nopti

Croaziere Cunard Line
Incepand de la 900 € Detalii
Plecare din: Roma (Civitavecchia), Italia
Vas: Queen Victoria
Porturi: Corfu, Grecia - Dubrovnik, Croatia - Kotor, Muntenegru - Roma (Civitavecchia), Italia - Trieste, Italia - Cephalonia (Sami)
Plecari in 2024: 27 Mai, 24 Iun, 22 Iul, 19 Aug, 16 Sep

Croaziera 2024 - Mediterana de Est (Trieste) - Cunard Line - Queen Victoria - 7 nopti

Croaziere Cunard Line
Incepand de la 900 € Detalii
Plecare din: Trieste, Italia
Vas: Queen Victoria
Porturi: Split, Croatia - Zadar, Croatia - Roma (Civitavecchia), Italia - Sorrento, Italia - Trieste, Italia - Valletta, Malta
Plecari in 2024: 03 Iun, 01 Iul, 29 Iul, 26 Aug, 23 Sep