Croaziera inaugurala Queen Anne - Insulele Britanice

 

Experimentati frumusetea Insulelor Britanice in aceasta croaziera inaugurala de 14 nopti la bordul noului vas Queen Anne, cu plecare pe data de 24 mai 2024, si fiti parte din ceremonia de numire a vasului, un eveniment spectaculos care va avea loc in orasul emblematic pentru Cunard Line: Liverpool.

Tarife de la 2720 €/persoana

Queen Anne

Queen Anne, cel mai mare vas din flota, se mandreste cu o combinatie de lux contemporan si traditii Cunard Line atemporale. Acesta include zone clasice Cunard Line, precum Pub-ul Golden Lion si emblematicul salon de bal Queens Room. In plus, introduce primele inovatii in flota, precum locatia de divertisment Bright Lights Society si o accentuare sporita asupra starii de bine cu The Pavilion, care prezinta un acoperis retractabil cu cupola de sticla si un studio de wellness.

Itinerariul
 

Aceasta croaziera ofera o varietate impresionanta de destinatii si experiente de neuitat. In Southampton, Anglia, puteti explora orasul portuar vibrant si istoric, vizitand atractii precum SeaCity Museum sau Southampton City Art Gallery.
 

Pe parcursul calatoriei pe mare, puteti sa va bucurati de facilitatile luxoase ale noii nave Queen Anne si sa va relaxati in timp ce va pregatiti pentru aventurile urmatoare.
 

In Queensferry, Anglia, puteti vizita faimoasele Forth Bridge si Forth Road Bridge, care sunt monumente remarcabile ale ingineriei britanice.
 

In Kirkwall, Scotia, veti fi fascinati de istoria bogata si de peisajele pitoresti ale insulei Orkney. Aici puteti explora situri istorice precum Maeshowe, un tumul funerar neolitic, sau castelul Kirkwall.
 

In Invergordon, Scotia, puteti face excursii la distileriile de whisky din apropiere sau puteti explora peisajele dramatice ale Highlands-ului scotian.
 

Insula Skye, Scotia, va intampina cu peisaje spectaculoase de coasta si munti, precum si cu oportunitati de a explora castele antice, precum si sate traditionale pitoresti.
 

In Glasgow (Greenock), Scotia, puteti explora o bogata mostenire culturala, vizitand galerii de arta de renume mondial, precum Kelvingrove Art Gallery and Museum, sau bucurandu-va de frumusetea arhitecturala a orasului.
 

In Belfast, Irlanda de Nord, puteti explora istoria tulburatoare a orasului, vizitand Titanic Belfast sau explorand frumoasele peisaje din jurul Lough Neagh.
 

Si in Liverpool, Anglia, va avea loc ceremonia de botez a vasului Queen Anne. De asemenea, veti fi incantati de atmosfera vibranta si de patrimoniul bogat al orasului. De la faimoasele sale locuri de divertisment si magazine la celebrele sale locuri istorice, precum Catedrala Anglicana sau Albert Dock, Liverpool are ceva de oferit pentru toata lumea.
 

Aceasta croaziera ofera o oportunitate de a descoperi frumusetea si diversitatea Insulelor Britanice intr-o maniera eleganta si relaxanta.

Termeni si conditii

Taxele portuare sunt incluse in tarif.

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Insulele Britanice (Southampton) - Cunard Cruise Line - Queen Anne - 14 nopti

Croaziere Cunard Line
Incepand de la 2720 € Detalii
Plecare din: Southampton, Anglia
Vas: Queen Anne
Porturi: Belfast, Irlanda de Nord - Cork, Irlanda - Glasgow (Greenock), Scotia - Invergordon, Scotia - Insula Skye (Portree), Scotia - Kirkwall, Scotia - Liverpool, Anglia - Southampton, Anglia - Queensferry, Anglia - Bass Rock, Scotia - Isle of May, Scotia