LAST MINUTE de la 590 €/pers. - Cunard Line

Profita de tarifele speciale Last Minute din cadrul acestei promotii si descopera Mediterana de Vest la bordul vasului Queen Victoria.

 Tarife de la 590 €/persoana.

Taxe portuare si taxe de servicii la bord incluse.

Acest itinerariu in Mediterana de Vest ofera o incursiune fascinanta in cultura si istoria Mediteranei. Imbarcarea este in Roma (Civitavecchia), Italia, unde puteti explora Colosseumul, Vaticanul si Fontana di Trevi. Urmatoarea oprire este in Livorno si aveti ocazia sa vizitati Florenta, unde puteti admira Catedrala Santa Maria del Fiore, arta renascentista in Galeria Uffizi si multe altele. Dupa o zi pe mare, nava ajunge in Toulon, Franta, un oras-port plin de istorie maritima si piete locale vibrante. Urmeaza din nou o zi pe mare, apoi o oprire in Palma de Mallorca, Spania, unde puteti vizita Catedrala La Seu si plajele spectaculoase. In Valencia, Spania, aveti ocazia de a explora Orasul Artelor si Stiintelor si pietele traditionale. Debarcarea este in Barcelona, Spania, unde se pot descoperi capodoperele lui Gaudi, precum Sagrada Familia si Parcul Guell.

Viata la bord
 

Inca de la momentul in care pasiti pe puntea vasului Queen Victoria, sunteti intampinati de o atmosfera distincta de eleganta si rafinament. Designul interior al navei este inspirat din epoca victoriana, cu elemente clasice si detalii luxuriante. Interiorul este decorat cu opulenta, oferind o ambianta deosebita, perfecta pentru a va bucura de o experienta de croaziera de neuitat.
 

Una dintre caracteristicile definitorii ale vietii la bord pe Queen Victoria este serviciul impecabil oferit de echipajul vasului. Fiecare membru al echipajului este bine pregatit si dedicat sa ofere o experienta de neegalat pasagerilor. De la ospitalitatea calda la atentia la detalii, echipajul vasului se asigura ca fiecare moment petrecut la bord este unul plin de confort si satisfactie.
 

Optiunile culinare sunt la fel de impresionante pe Queen Victoria. Printre acestea, se numara The Britannia Restaurant, restaurantul principal al vasului, unde puteti savura preparate culinare rafinate intr-o atmosfera eleganta, si The Verandah, un restaurant de tip gourmet cu influente franceze.
 

Activitatile si divertismentul la bordul Queen Victoria sunt variate si captivante. Puteti participa la spectacole de divertisment de nivel mondial in Royal Court Theatre, sau sa petreceti timpul in Commodore Club, un bar elegant si sofisticat, cu vedere panoramica la ocean, savurand cocktailuri.

Termeni si conditii

Taxele portuare si taxele de servicii la bord sunt incluse in tarif.

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Categorie

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Mediterana de Vest (Civitavecchia) - Cunard Line - Queen Victoria - 7 nopti

Croaziere Cunard Line
Incepand de la 590 € Detalii
Plecare din: Roma (Civitavecchia), Italia
Vas: Queen Victoria
Porturi: Barcelona, Spania - Florenta / Pisa (Livorno), Italia - Palma de Mallorca, Spania - Roma (Civitavecchia), Italia - Toulon, Franta - Valencia, Spania
Plecari in 2024: 08 Iul