Croaziere fluviale All-Inclusive de la 1398 €/pers. - A-Rosa Cruises

A-Rosa Cruises este unul dintre liderii de croaziere fluviale din Europa, oferind experiente unice pe rauri emblematice precum Dunarea, Rinul sau Ron. Cu o flota moderna de 12 nave, A-Rosa combina confortul de top si atentia la detalii pentru a crea croaziere memorabile. Pasagerii se pot bucura de cabine spatioase cu balcoane frantuzesti, mese gourmet, bauturi rafinate si facilitati de wellness care includ piscine si saune. Fiecare itinerariu este conceput pentru a oferi o experienta imersiva in cultura si frumusetea naturala a destinatiilor europene vizitate, transformand fiecare croaziera intr-o aventura de neuitat.

• Tarife speciale Super Early Booking pana pe 30 iunie 2024*
 
• Navigati confortabil cu Premium All-Inclusive
 
• O reducere suplimentara de 20% pentru toate plecarile din 2024 in iunie, iulie si august cu codul promotional EURO2024
 
 • Cod valabil din 11 iunie pana pe 15 iulie 2024*

Profita acum de tarifele speciale,
de la 1398 €/persoana!

Itinerariile A-Rosa Cruises pe Dunare, Rin si Ron sunt concepute pentru a oferi pasagerilor ocazia de a descoperi unele dintre cele mai frumoase regiuni ale Europei. Croazierele pe Dunare includ opriri in orase istorice precum Viena, Budapesta si Bratislava, oferind oportunitati de a explora castele grandioase, catedrale impunatoare si piete vibrante.

Itinerariile pe Rin traverseaza regiuni pitoresti precum Valea Rinului, unde pasagerii pot admira peisaje spectaculoase cu castele medievale si podgorii intinse, vizitand orase fermecatoare ca Enkhuizen, Nijmegen si Wesel.

Croazierele pe Ron duc calatorii prin inima Provence-ului si Burgundiei, cu opriri in orase culturale precum Lyon si Avignon, unde se pot bucura de bucataria locala delicioasa si de vinurile renumite ale regiunii.

Fiecare itinerariu este gandit pentru a combina frumusetea naturala cu experientele culturale autentice, transformand fiecare zi la bordul unei nave A-Rosa intr-o noua aventura.

Viata la bordul navelor A-Rosa Cruises este o experienta de lux si confort, conceputa pentru a satisface toate nevoile pasagerilor. Navele sunt dotate cu cabine spatioase si moderne, multe dintre ele avand balcoane frantuzesti pentru a oferi privelisti spectaculoase. Pasagerii se pot rasfata cu mese gourmet la restaurantele de la bord si experiente de tip Wine & Dine, unde pot savura cine rafinate insotite de o selectie impresionanta de vinuri. In plus, barurile de la bord, cum ar fi Panorama Lounge, ofera o selectie variata de vinuri, cocktailuri si alte bauturi.

Facilitatile de wellness includ piscine, saune si SPA cu diverse tratamente de relaxare. De asemenea, exista sali de fitness complet echipate pentru cei care doresc sa-si mentina rutina de exercitii. Activitatile zilnice si divertismentul de seara, cum ar fi spectacolele live si evenimentele tematice, asigura ca fiecare zi la bord este plina de distractie si relaxare.

Termeni si conditii

*Reducerea Super Early Booking este valabila pana pe 30 iunie 2024.

Valabila doar pentru croazierele Premium All Inclusive.

Codul promotional EURO2024 este valabil din 11 iunie pana pe 15 iulie 2024 pentru toate plecarile din 2024 in iunie, iulie si august (cu exceptia "Culinary Highlight Cruises").

Oferta nu poate fi combinata cu niciun alt discount sau promotie.

Taxele portuare sunt incluse in tarif.

Toate tarifele sunt per persoana.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.
 


Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Categorie

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Ron (Lyon, Franta) - A-Rosa Cruises - A-Rosa Stella- 7 nopti

Croaziere A-Rosa Cruises
Incepand de la 1398 € Detalii
Plecare din: Lyon, Franta
Vas: A-Rosa Stella
Porturi: Arles, Franta - Avignon, Franta - Chalon-sur-Saone, Franta - Chateauneuf du Pape, Franta - Lyon, Franta - Macon, Franta - Trevoux, Franta - Viviers, Franta - Le Pouzin (Ardeche), Franta
Plecari in 2024: 27 Iul

Croaziera 2024 - Dunare (Engelhartszell, Passau) - A-Rosa Cruises - A-Rosa Riva - 7 nopti

Croaziere A-Rosa Cruises
Incepand de la 1398 € Detalii
Plecare din: Passau, Germania
Vas: A-Rosa Riva
Porturi: Passau, Germania - Viena, Austria - Bratislava, Slovacia - Budapesta, Ungaria
Plecari in 2024: 27 Dec

Croaziera 2024 - Rin (Cologne, Germania) - A-Rosa Cruises - A-Rosa Brava - 7 nopti

Croaziere A-Rosa Cruises
Incepand de la 1398 € Detalii
Plecare din: Cologne,Germania
Vas: A-Rosa Brava
Porturi: Enkhuizen, Olanda - Hoorn, Olanda - Nijmegen, Olanda - Cologne,Germania - Wesel - Willemstad - Huizen
Plecari in 2024: 24 Iul