Croaziere de lux in Mediterana - Noul vas EXPLORA II

Explora Journeys este noul brand de croaziere exclusiviste lansat de Grupul MSC, cu scopul de a redefini industria croazierelor de lux prin experiente rafinate si autentice la bord, vizitarea unor destinatii inedite si eleganta vaselor de ultima generatie.

 

Cel mai nou vas din flota, EXPLORA II, va fi lansat in luna Septembrie a acestui an.

30% discount celor care au rezervat MSC Yacht Club in trecut! 

Imbarcati-va intr-o croaziera cu un itinerariu inedit in Mediterana si descoperiti orase si localitati pline de bogatii arhitecturale, intr-un decor de apa albastra stralucitoare care se imbina armonios cu nisipurile aurii, livezi si paduri verzi. Aveti ocazia de a va relaxa in adierea blanda si calduroasa a brizei mediteraneene, bucurandu-va de o evadare de la viata de zi cu zi si de un sejur de neuitat.
Conceptul lor se axeaza pe luxul european vibrant, cosmopolit si relaxant pe mare. In loc sa ofere doar croaziere, ei creeaza adevarate calatorii - atat in minte, cat si peste oceanele lumii. Explora Journeys propune vizite in locuri atat celebre, cat si mai putin cunoscute. La bordul navelor, se ofera oaspetilor spatii luxoase si confortabile, reusind astfel sa creeze o atmosfera de "acasa pe mare".

Experienta oferita urmareste sa aduca un echilibru esential in viata, prin combinarea descoperirii de locuri noi cu acordarea unei atentii deosebite bunastarii si naturii. Aceasta abordare a fost dorinta multor calatori experimentati si pasionati, iar acum toti doritorii vor avea ocazia sa se bucure de acest concept pe deplin la bordul vaselor Explora Journeys.
 
Fiecare suita si penthouse a fost proiectata cu o eleganta rafinata europeana si creata pentru a avea un sentiment de conexiune cu marea. avand ferestre de la podea pana in tavan si terase private. 

Cu spatiu si intimitate de neegalat - si servicii exceptionale- oaspetii  se pot relaxa in confortul suitelor, avand bagajele livrate si o sticla de sampanie rece asteptandu-i in timp ce isi incep calatoria pe mare. Suitele incep de la 35 mp, cu o dimensiune medie de 42 mp, ceea ce le face printre cele mai spatioase din categoria lor.
 

La bord va asteapta o serie de experiente culinare deosebite. ANTHOLOGY aduce o bucatarie exceptionala care celebreaza talentele si specialitatile bucatarilor invitati din intreaga lume. In restaurantul SAKURA veti trai o experienta de dining asiatica autentica. In acelasi timp, MARBLE & CO. GRILL va propune o reinterpretare a experientei gastronomice europene.

La EMPORIUM MARKETPLACE veti gasi un loc perfect pentru a savura mancare pe tot parcursul zilei, cu un meniu diversificat. In MED YACHT CLUB veti putea sarbatori aromele mediteraneene. FIL ROUGE va va purta intr-o calatorie culinara internationala cu influente franceze.

Cu EXPLORA LOUNGE, veti putea petrece momente relaxante intr-un lounge luminos, cu o panorama spectaculoasa de 270 de grade, ce ofera un fundal ideal pentru socializare si dining informal. In CREMA CAFÉ, veti putea savura delicii europene intr-un ambient animat, cu privelisti catre mare.

GELATERIA & CRÊPERIE va asteapta cu delicii autentice franceze si italiene. La CHEF’S KITCHEN veti avea parte de o experienta imersiva ce ofera cursuri culinare, pentru a va dezvolta aptitudinile.

Pentru momente mai intime, va puteti bucura de IN-SUITE DINING, un serviciu de dining oferit in confortul suitei dumneavoastra sau pe terasa privata. Astfel, experienta dvs. la bord va fi completa, cu o varietate bogata de optiuni culinare pentru a va bucura de cele mai rafinate mancaruri si a va indeplini toate dorintele gastronomice.

Termeni si conditii

Cei care au rezervat MSC Yacht Club in trecut beneficiaza de 30% discount.

Taxele portuare si taxele de servicii la bord sunt incluse in tarif.

Toate tarifele sunt per persoana.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Mediterana (Civitavecchia) - Explora Journeys - EXPLORA II - 6 nopti

Croaziere Explora Journeys
Incepand de la 3300 € Detalii
Plecare din: Roma (Civitavecchia), Italia
Vas: EXPLORA II
Porturi: Barcelona, Spania - La Goulette, Tunisia - Palermo, Sicilia, Italia - Port Mahon, Menorca, Spania - Roma (Civitavecchia), Italia - Sorrento, Italia
Plecari in 2024: 30 Sep

Croaziera 2024 - Mediterana (Tarragona) - Explora Journeys - EXPLORA II - 7 nopti

Croaziere Explora Journeys
Incepand de la 3675 € Detalii
Plecare din: Tarragona, Spania
Vas: EXPLORA II
Porturi: Ajaccio, Corsica, Franta - Florenta / Pisa (Livorno), Italia - Marseille, Franta - Roma (Civitavecchia), Italia - St. Tropez, Franta - Tarragona, Spania - Porto Cervo
Plecari in 2024: 23 Sep

Croaziera 2024 - Mediterana (Barcelona) - Explora Journeys - EXPLORA II - 11 nopti

Croaziere Explora Journeys
Incepand de la 4645 € Detalii
Plecare din: Barcelona, Spania
Vas: EXPLORA II
Porturi: Barcelona, Spania - Gibraltar, Teritoriu Englez - Lisabona, Portugalia - Malaga, Spania - Palma de Mallorca, Spania - Tangier, Maroc - Valencia, Spania
Plecari in 2024: 25 Oct