Croaziere C | Club speciale, de la 1394 €/persoana - Costa Cruises

Membrii Costa Club se vor putea bucura de doua croaziere unice cu ocazia acestei promotii!

Descoperiti doua itinerarii extraordinare de 14 nopti la bordul vasului Costa Favolosa si navigati catre cele mai frumoase destinatii din Norvegia, legendarele Insule Lofoten, Tunisia, Maroc si orasele europene din Mediterana de Vest.

Exista atat de multe activitati speciale concepute doar pentru membrii C|Club: experiente culinare exclusive, excursii, spectacole si petreceri tematice, surprize si invitati speciali.

FIORDURILE NORVEGIENE
PLECARE IN 25 IUNIE 2023, DIN AMSTERDAM


Prima croaziera C|Club 2023 se indreapta spre Europa de Nord pentru a descoperi frumusetea Norvegiei - fiorduri si orasele spectaculoase cuibarite intre munti verzi si marea albastra - si pitorestile insule Lofoten. Aceste destinatii uimitoare sunt luminate de fenomenul unic al soarelui de la miezul noptii, care ofera lumina timp de douazeci si patru de ore.

Itinerariul este exclusivist, iar experientele sunt de neegalat. Puteti explora cele mai indepartate fiorduri cu barca cu motor in Stavanger, puteti sa folositi caiacul in Lofoten seara, cu soarele inca stralucitor, puteti gusta arome traditionale norvegiene in Andalsnes si sa invatati mai multe despre vikingi in Trondheim.

MEDITERANA DE VEST
PLECARE IN 23 SEPTEMBRIE 2023, DIN SAVONA


In a doua croaziera C|Club 2023  va veti imbarca intr-o calatorie spre cele mai frumoase si exceptionale orase mediteraneene din nordul Africii: Tunis, Tanger si Casablanca, cat si spre orasele europene pline de istorie precum Roma, Barcelona si Marseille. Este posibil chiar sa ajungeti in Marrakech, datorita unei escale de o zi si jumatate. Aveti garantia ca veti fi fascinati de istoria si traditiile stravechi ale acestor destinatii.

Elementele unice ale croazierelor C|Club

1. In fiecare zi in inima destinatiilor

Au fost concepute noi excursii care permit oaspetilor sa descopere traditiile acestor tinuturi fascinante si sa le permita sa experimenteze fiecare destinatie ca un localnic.

Inainte de vizita, unul dintre expertii in calatorii de la bord va previzualiza fiecare destinatie, impartasind fapte si povesti interesante.

2. Experiente culinare unice si arome „stelare”

Pregatiti-va: bucatarii Bruno Barbieri si Angel León vor fi la bordul acestei croaziere, sustinand demonstratii si impartasind preparate noi. Aceasta este doar una dintre multele surprize rezervate oaspetilor.

3. Spectacole si artisti internationali

In fiecare seara va avea loc o petrecere cu spectacole grozave si spectacole ale artistilor de renume international.

De exemplu, trupa de cover-uri dIRE STRATO va interpreta sunetele legendarei trupe rock englezesti Dire Straits.

4. Petreceri tematice

Vor fi pregatite petreceri exclusive de care va puteti bucura soarele de la miezul noptii!

5. Cadouri exclusive

In timpul croazierei, oaspetii vor primi cadouri unice de editie limitata.

Termeni si conditii

Oferta este valabila de la data conceperii acestui newsletter.

Taxele portuare sunt incluse in pret.

Promotia nu este retroactiva si nu poate fi combinata cu alte promotii.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.