Croaziera in Mediterana ALL INCLUDED - Celebrity Edge

Bucurati-va de o vacanta de vis in Mediterana de Vest cu o oferta speciala care include tarife garantate si toate serviciile incluse la bordul vasului Celebrity Edge, cu plecare din Barcelona, in data de 5 august 2023.

In plus, profitand de tariful garantat de 2065 €/persoana, veti avea ocazia sa experimentati Infinite Veranda - un concept revolutionar care va permite sa va transformati balconul intr-un spatiu de relaxare cu vedere panoramica la mare. Nu ratati ocazia de a va bucura de cele mai bune servicii la bordul unei nave de croaziera de lux!

Petreceti un sejur memorabil in vara acestui an explorand unele dintre cele mai frumoase destinatii de pe coasta Mediteranei la bordul unei croaziere! Descoperiti bogatia culturala si istorica a unor tari precum Spania, Franta si Italia, savurand specialitatile locale si admirand peisajele idilice ale regiunii. 

Optiunea tarifara "All Included" cuprinde 3 beneficii: pachet de bauturi Classic, taxele hoteliere incluse si un pachet nelimitat de internet. 

Pachetul de bauturi Classic include bauturi racoritoare la dozator sau imbuteliate; sucuri si apa imbuteliate; specialitati de cafea si ceai; bere, bauturi spirtoase, lichioruri, cocktailuri clasice, vin la pahar (al caror cost nu depaseste 10 $), care pot fi savurate la discretie; 15% reducere la orice sticla de vin achizitionata. 

Internetul Wi-Fi Basic ofera conexiune permanenta la retelele sociale, e-mail si web, permitand oaspetilor sa navigheze pe Internet si sa ramana in contact cu cei dragi pe tot parcursul croazierei.

Termeni si conditii


Toti oaspetii cazati in aceeasi cabina trebuie sa aleaga aceeasi optiune tarifara si acelasi pachet.

Minorii vor primi un pachet de bauturi non-alcoolice.

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, la momentul efectuarii rezervarii. Se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa oricand fara nicio notificare prealabila.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.