FLY & CRUISE - Costa Toscana, zbor inclus din Bucuresti!

Descopera Qatar si Emiratele Arabe Unite cu aceasta promotie speciala, care include: zbor direct cu plecare din Bucuresti cu compania aeriana Qatar Airways, o noapte de cazare la un hotel de 5 stele, tur de vizitare al orasului Doha si o croaziera de 7 nopti la bordul Costa Toscana.

Plecari in perioada Decembrie 2023 - Martie 2024.

Tarife incepand de la 1479 €/persoana.

Selectarea hotelului pentru noaptea pre-croaziera

Oaspetii vor beneficia de o cazare de o noapte si pot alege intre trei hoteluri de 5 stele, cu acces la plaja si pensiune completa.

Hotelurile sunt: Intercontinental Doha Beach & Spa, Grand Hyatt Doha, Marriot Marquis City Center Doha.

 

Transfer prelungit la debarcare pentru a vizita Doha
 

Oaspetii pot face turul Dohei intr-un transfer prelungit de 5 ore, cu cina la Souq Waqif si cu optiunea de a fi dusi la aeroport sau la hotel (in functie de programul zborului).

Punctele de interes includ:
- Corniche
- West Bay
 - The Pearl Qatar
- Vizita ghidata la Souq Waqif cu cina la restaurantul The Village

Viata la bord

Costa Toscana ofera o gama variata de facilitati si zone deosebite pentru pasageri. Pasagerii se pot relaxa la piscina principala, unde pot savura cocktail-uri racoritoare la barul din apropiere. Pentru cei care doresc o experienta mai exclusivista, zona rezervata pentru membrii de suite ofera o piscina privata si un lounge confortabil. Pasionatii de sport pot incerca terenurile de tenis sau terenul de baschet.

Cei in cautarea relaxarii totale pot profita de facilitatile de lux ale spa-ului, unde se pot bucura de diverse tratamente si masaje deosebite. Pentru serile pline de distractie, pasagerii pot explora teatrul de pe vas, unde vor avea parte de spectacole impresionante si concerte live. Indiferent de preferintele fiecarui oaspete, vasul Costa Toscana ofera o varietate de zone si activitati pentru a face ca experienta la bord sa fie una memorabila si satisfacatoare.

Termeni si conditii

Pachetul complet include: zbor + transfer + hotel pre-croaziera + croaziera + turul orasului Doha.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.

In caz de anulare, la biletul de avion penalizarea este de 100%, iar croaziera se supune conditiilor de anulare obisnuite.

Croaziera cu zbor inclus nu se poate reprograma.

 

 Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.