Croaziere LAST MINUTE - Costa Cruises

Vrei sa te imbarci cat mai repede pe un vas de croaziera din flota Costa Cruises si sa descoperi Mediterana de Vest sau Mediterana de Est? Acesta este momentul perfect!

Ofertele last minute se aplica croazierelor selectate. Itinerariile sunt atractive, cu opriri atat in destinatii cultural-istorice si pitoresti, cat si in destinatii insorite cu plaje idilice din Marea Mediterana.

Tarifele incep de la 699 €/persoana.

Croazierele in Marea Mediterana cu Costa Cruises sunt o modalitate minunata de a explora regiunea. Aceste croaziere va duc in destinatii spectaculoase precum Italia, Franta, Spania si Grecia. In Italia, veti putea vizita orase magnifice precum Roma, Florenta, Venetia, Napoli si Sicilia. Aici puteti explora situri istorice fascinante, cum ar fi Colosseumul, Vaticanul si ruinele Pompei, sau va puteti bucura de farmecul pitoresc al Venetiei si al insulelor siciliene.

Croazierele in Mediterana includ adesea si destinatii de pe Riviera Franceza, cum ar fi Marsilia, Cannes si Nisa. Aici veti putea relaxa pe celebrele plaje, vizita renumitele muzee si galerii de arta si savura deliciile gastronomice franceze.

Spania este o alta destinatie populara in croazierele in Mediterana, oferind orase vibrante precum Barcelona, Valencia si Palma de Mallorca. Puteti explora atractii turistice impresionante, cum ar fi Sagrada Familia si Parcul Guell in Barcelona, sau va puteti relaxa pe plajele frumoase ale coastei spaniole.

Costa Cruises ofera o experienta potrivita fiecarui gust si buget. Fie ca mergeti cu familia, prietenii, in cuplu, in luna de miere sau singuri veti avea parte de o vacanta de vis, fara stresul de a planifica una. Va puteti relaxa la soare, rasfata la spa sau bucura de spectacole, cine romantice, va puteti incerca norocul la cazino sau dansa toata noaptea in club. Show-urile in stil european sunt foarte apreciate de catre pasageri, iar animatia de la bordul vasului este mai vie decat la orice alta linie.

La bordul navelor Costa veti regasi o atmosfera plina de viata, distractia continuand de multe ori pana la cele mai tarzii ore ale noptii. Fanii ideii de wellness pe mare pot regasi la bordul vaselor din flota cel mai modern si inovator concept Spa - Samsara Spa care se intinde pe suprafate de 3.000 mp si pana la 6.000 mp (in functie de dimensiunea navei) si care va ofera posibilitatea de a va caza in cabine cu acces direct si nelimitat la zona Spa si de a cina in exclusivul Restaurant Samsara cu meniuri bazate pe principiul echilibrului si a armoniei.

 

Termeni si conditii

Taxele de servicii la bord (11 € adult/noapte, copii cu varsta peste 4 ani
5,5 €/noapte), orice asigurare, pachetele de bauturi si excursiile optionale nu sunt incluse.

Tarifele sunt de persoana, in cabina cu ocupatie dubla.

Numarul cabinelor puse la dispozitie pentru aceasta promotie este limitat, iar linia isi rezerva dreptul sa retraga oferta fara o notificare in prealabilFiltrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Categorie

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.