Croaziere cu reduceri de pana la 30% - Oceania Cruises

Profita de reducerile extrem de avantajoase de pana la 30% la croazierele selectate cu Oceania Cruises si bucura-te de o experienta de croaziera de inalta calitate. Oceania Cruises este cunoscuta pentru serviciile sale de lux impecabile, gastronomia rafinata si destinatiile exotice.

Itinerariile atractive din cadrul acestei promotii includ destinatii precum America de Nord, Asia de Sud, Orientul Mijlociu si Caraibe.

Viata la bord

Navele Oceania Cruises sunt cunoscute pentru stilul lor elegant si atentia la detalii. Cu un design sofisticat si interioare rafinate, fiecare nava ofera o atmosfera de lux si confort. Cabinele sunt spatioase si bine echipate, iar majoritatea ofera balcoane private, unde pasagerii se pot relaxa si se pot bucura de privelisti spectaculoase.

Una dintre caracteristicile distincte ale Oceania Cruises este programul lor culinar deosebit. Linia de croaziera este renumita pentru cele mai grandioase facilitati culinare pe mare, inclusiv restaurante conduse de bucatari celebri, cum ar fi Jacques Pepin. Oaspetii pot savura preparate delicioase din bucataria internationala, in timp ce se bucura de o selectie impresionanta de vinuri rafinate. De asemenea, pasagerii au oportunitatea de a participa la lectii de gatit si degustari de vinuri, pentru a-si imbunatati abilitatile culinare.

Pe langa experienta culinara exceptionala, Oceania Cruises ofera si o gama larga de activitati si divertisment pentru pasageri. Vasele dispun de spatii de relaxare, piscine, sali de sport bine echipate si facilitati spa de lux, unde oaspetii se pot destinde si rasfata. De asemenea, exista si activitati culturale si de divertisment, cum ar fi spectacole de teatru, concerte si lectii de arta sau dans.

Termeni si conditii

Oferta este valabila de la momentul transmiterii acestui newsletter si poate fi retrasa de catre linia Oceania Cruises oricand, fara o notificare in prealabil.

Tarifele sunt de persoana, in cabina cu ocupatie dubla.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.

 Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Categorie

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.