Craciun si Revelion in Canare si Africa - Celebrity Cruises

DE SARBATORI IN CANARE SI AFRICA
 
CROAZIERA CU TARIFE GARANTATE SI ALL INCLUDED

de la 2894 €/persoana

 Explorati farmecul sarbatorilor de iarna calatorind pe una dintre cele mai pitoresti itinerarii europene si in nordul Africii, incepand din Barcelona pe 21 decembrie 2023 (pentru 12 nopti). Acest itinerariu unic include destinatii deosebite precum Insulele Canare - Tenerife si Lanzarote, alaturi de perlele africane ale Marocului - Casablanca si Tanger. Totul este inclus in pachetul dumneavoastra, astfel ca va puteti bucura pe deplin de experienta.

Imbratisati oportunitatea de a crea amintiri noi si de a trai o aventura de neuitat!

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, iar cabinele sunt de tip garantate.

Imbarcati-va intr-o calatorie de neuitat la bordul Celebrity Infinity si explorati cele mai captivante destinatii din lume. Bucurati-va de momente de relaxare si simtiti-va ca acasa in cabinele de lux, care includ optiuni precum cabinele Concierge Class si AquaClass cu influente de spa, unde va puteti bucura de mese exclusiviste cu preparate sanatoase la restaurantul Blu.

Cei care aleg The Retreat vor trai o experienta a luxului suprem, beneficiind de acces exclusiv la restaurantul privat si lounge-ul deschis non-stop.

Tarifele ALL INCLUDED

 

Includ pentru toti oaspetii din cabina urmatoarele beneficii, suplimentare celor din tariful Cruise Only (cu pensiune completa): pachetul de bauturi Classic, internet wi-fi Basic, taxele pentru servicii la bord.
Termeni si conditii

Oferta este valabila de la data transmiterii acestui newsletter.

Toti oaspetii cazati in aceeasi cabina trebuie sa aleaga aceeasi optiune tarifara si acelasi pachet.

Minorii vor primi un pachet de bauturi non-alcoolice.

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, la momentul efectuarii rezervarii. Se aplica rezervarilor nou create si poate fi retrasa oricand fara nicio notificare prealabila.


Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Categorie

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.