Croaziere de lux in 2024 - Regent Seven Seas Cruises

Bucura-te de noile itinerarii unice Regent Seven Seas Cruises in Europa si rasfata-te la bordul unei croaziere exclusiviste. 

 

Regent Seven Seas Cruises este recunoscuta ca una dintre cele mai prestigioase linii de croaziera de lux din lume, avand in cadrul flotei sale nave cu suite extrem de elegante si servicii cu adevarat superioare. Cu toate acestea, chiar mai captivant decat calitatea navelor este spiritul aventurier al Regent Seven Seas Cruises - itinerariile speciale, excursiile unice la tarm si celelalte servicii inovatoare pe care linia de croaziera o ofera oaspetilor.

Linia de croaziera ofera si servicii personalizate si programe care va permit sa calatoriti in ritmul dumneavoastra si sa explorati exact locurile care va intereseaza cel mai mult. De la aventuri unice ce pot fi rezervate in avans, la programe terestre exclusive pre si post-croaziera, lumea este in palma mainii dumneavoastra atunci cand calatoriti cu
Regent Seven Seas Cruises.

Cu ocazia acestei promotii beneficiati de un upgrade cu 2 categorii la suita dumneavoastra (cel mai inalt upgrade posibil este intr-un Penthouse A).

La bordul vaselor Regent Seven Seas Cruises ai parte de suite si penthouse-uri, acestea fiind cu adevarat unice si reprezinta unul dintre punctele forte ale acestor nave de croaziera. Cateva aspecte cheie care le disting sunt:

Suitele spatioase: Suitele oferite de Regent Seven Seas Cruises sunt mai mult decat simple camere. Ele sunt spatioase si luxoase, cu dimensiuni de la 28 pana la 412 metri patrati, oferind o multime de loc pentru relaxare si confort. Suitele includ zone separate de dormit, living si balcon privat.

Balcoane private: O alta caracteristica distinctiva a suitelelor este prezenta balcoanelor private. Acestea permit oaspetilor sa se bucure de privelisti spectaculoase la mare intr-un mediu privat si confortabil.

Design rafinat: Suitele sunt amenajate cu gust si atentie la detalii. Mobilierul de calitate superioara, materialele luxoase si decorul elegant creeaza o atmosfera de opulenta si rafinament.

Servicii personalizate: Oaspetii se bucura de servicii de prima clasa, inclusiv concierge dedicat si butler personal, care sunt la dispozitia lor pentru a le satisface orice dorinta. Aceasta adauga o nota de exclusivitate si comoditate in timpul calatoriei.

Acces la facilitatile de lux: Suitele acorda oaspetilor acces la facilitatile si serviciile de lux ale vasului, precum restaurantele rafinate, spa-urile de top, piscinele si multe altele.

Pachete de servicii incluse: Suitele includ pachete de servicii care acopera aspecte precum bauturile fine, excursiile de coasta, transferurile si chiar Wi-Fi-ul, ceea ce face calatoria cu Regent Seven Seas Cruises sa fie cu adevarat fara griji.

Regent Seven Seas Cruises ofera itinerarii exceptionale atat in Marea Mediterana, cat si in Europa de Nord, oferind o experienta luxoasa si memorabila in fiecare dintre aceste destinatii.

In Marea Mediterana, croazierele Regent Seven Seas Cruises va duc intr-o calatorie captivanta prin unele dintre cele mai istorice si pitoresti orase ale Europei. Cu opriri in locatii precum Monte Carlo, Dikili si Portimao, pasagerii au sansa de a explora monumente istorice impresionante, de a se bucura de gastronomia locala si de a descoperi cultura si traditiile bogate ale regiunii. Oricare ar fi porturile de pe itinerariu, luxul si atentia la detalii caracteristice Regent Seven Seas Cruises asigura ca fiecare moment petrecut la bord este o experienta de neuitat.

Pe de alta parte, croazierele in Europa de Nord ofera o incursiune in peisaje naturale uimitoare si in cultura bogata a regiunii. Fiordurile Norvegiene ofera pasagerilor panorame spectaculoase, cu stanci impunatoare, cascade pitoresti si orase pitoresti. In Capitalele Baltice, puteti vizita orase precum Stockholm, Helsinki si Copenhaga, descoperind istoria si influentele culturale ale acestor metropole vibrante. Cu croaziere catre Islanda si Groenlanda, aveti ocazia de a explora natura salbatica si peisajele impresionante ale acestor destinatii exotice.

Unicitatea experientei cu Regent Seven Seas Cruises in Europa de Nord consta in itinerarii bine gandite care va permit sa descoperiti frumusetea naturala si culturala a regiunii intr-un mod autentic. De asemenea, serviciul all-inclusive si navele mai mici, care pot accesa porturi mai mici si mai putin aglomerate, adauga o nota speciala de lux si confort calatoriei.

Viata la bordul vaselor Regent Seven Seas Cruises este cu adevarat luxoasa si plina de posibilitati de divertisment si relaxare. Iata cateva aspecte ale vietii la bord si activitatilor disponibile:

Bucatarie gourmet: Vasele Regent Seven Seas Cruises sunt cunoscute pentru gastronomia lor exceptionala. Oaspetii se pot bucura de mese delicioase in restaurante fine cu meniuri variate si optiuni pentru toate preferintele culinare.

Activitati culturale: Pe parcursul croazierei, oaspetii au oportunitatea de a se bucura de activitati culturale, precum prelegeri informative, cursuri de arta sau ateliere de gatit, care ofera o perspectiva mai profunda asupra destinatiilor si culturilor vizitate.

Relaxare si wellness: Spa-urile de pe vasurile Regent Seven Seas Cruises sunt spatii de relaxare de prima clasa, unde oaspetii se pot rasfata cu tratamente luxoase, masaje si proceduri de infrumusetare.

Piscine si jacuzzi-uri: Oaspetii pot petrece timpul la piscinele de pe vasuri sau in jacuzzi-uri, savurand soarele si peisajele spectaculoase in timp ce se racoresc sau se relaxeaza.

Activitati sportive: Pentru cei interesati de activitati fizice, vasurile dispun de facilitati sportive, cum ar fi terenuri de tenis, sali de fitness bine echipate si piste de alergare, pentru a va mentine in forma in timpul calatoriei.

Seri cu divertisment: Seara, oaspetii se pot bucura de spectacole live, concerte, productii de teatru sau se pot relaxa la baruri si lounge-uri elegante, unde pot asculta muzica live si se pot bucura de bauturi fine.

Excursii la tarm: Pe langa experienta la bord, croazierele Regent Seven Seas Cruises includ si optiuni de excursii de coasta, care permit oaspetilor sa exploreze destinatiile inconjuratoare si sa descopere atractiile locale.

Cursuri si activitati recreative: Pe parcursul calatoriei, oaspetii pot participa la cursuri si activitati recreative, precum gatitul, degustarile de vinuri sau atelierele de arta.

Casino si jocuri de noroc: Pentru cei care doresc putina distractie la cazinou, vasele ofera optiuni de jocuri de noroc si mese de poker pentru a testa norocul.

Socializare si evenimente tematice: Oaspetii se pot bucura, de asemenea, de evenimente tematice si serate de socializare, precum petreceri la piscina, seri de dans si multe altele.

Termeni si conditii

Tarifele sunt de persoana, in cabina cu ocupatie dubla.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.



Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Data plecarii

Pretul croazierei

Stabileste intervalul de pret:

Croaziera 2024 - Europa de Nord (Southampton) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Navigator - 10 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 4151 € Detalii
Plecare din: Southampton, Anglia
Vas: Seven Seas Navigator
Porturi: Bruges (Zeebrugge), Belgia - Amsterdam (Ijmuiden), Olanda - Cherbourg, Franta - Dunkerque, Franta - Southampton, Anglia - Vlissingen, Olanda - Paris, Franta - Saint Malo
Plecari in 2024: 25 Aug

Croaziera 2024 - Islanda si Groenlanda (Reykjavik) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Splendor - 10 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 4940 € Detalii
Plecare din: Reykjavik, Islanda
Vas: Seven Seas Splendor
Porturi: Isafjordur, Islanda - Nanortalik, Groenlanda - Narsaq, Groenlanda - Paamiut, Groenlanda - Qaqortoq, Groenlanda - Reykjavik, Islanda - Grundarfjordur, Islanda - Cruise Prince Christian Sound
Plecari in 2024: 15 Iul

Croaziera 2024 - Mediterana de Est (Istanbul) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Voyager - 9 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 5145 € Detalii
Plecare din: Istanbul, Turcia
Vas: Seven Seas Voyager
Porturi: Istanbul, Turcia - Alanya, Turcia - Dikili, Turcia - Limassol, Cipru - Rhodos, Grecia - Haifa, Israel - Ashdod, Israel - Cesme, Turcia - Didim, Turcia
Plecari in 2024: 22 Aug

Croaziera 2024 - Mediterana de Vest (Lisabona) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Voyager - 10 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 5222 € Detalii
Plecare din: Lisabona, Portugalia
Vas: Seven Seas Voyager
Porturi: Ajaccio, Corsica, Franta - Cadiz, Spania - Cannes, Franta - Ibiza, Spania - Lisabona, Portugalia - Olbia, Italia - Port Mahon, Menorca, Spania - Portimao, Portugalia - Roma (Civitavecchia), Italia - Toulon, Franta - Granada (Motril), Spania
Plecari in 2024: 15 Sep

Croaziera 2024 - Mediterana de Vest (Monte Carlo) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Mariner - 10 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 5740 € Detalii
Plecare din: Monte Carlo, Monaco
Vas: Seven Seas Mariner
Porturi: Barcelona, Spania - Cadiz, Spania - Cartagena, Spania - Gibraltar, Teritoriu Englez - Lisabona, Portugalia - Malaga, Spania - Monte Carlo, Monaco - Palma de Mallorca, Spania - Portimao, Portugalia - Sanary-Sur-Mer, Franta - Tangier, Maroc
Plecari in 2024: 22 Sep

Croaziera 2024 - Mediterana de Vest (Barcelona) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Grandeur - 9 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 6187 € Detalii
Plecare din: Barcelona, Spania
Vas: Seven Seas Grandeur
Porturi: Alicante, Spania - Barcelona, Spania - Florenta / Pisa (Livorno), Italia - Ibiza, Spania - Marseille, Franta - Monte Carlo, Monaco - Palma de Mallorca, Spania - Portofino, Italia - Roma (Civitavecchia), Italia - St. Tropez, Franta
Plecari in 2024: 22 Iul

Croaziera 2024 - Mediterana de Est (Istanbul) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Grandeur - 10 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 6945 € Detalii
Plecare din: Istanbul, Turcia
Vas: Seven Seas Grandeur
Porturi: Istanbul, Turcia - Antalya, Turcia - Atena (Piraeus), Grecia - Bodrum, Turcia - Creta (Heraklion), Grecia - Ephesus / Kusadasi, Turcia - Lesbos (Mytilene), Grecia - Limassol, Cipru - Mykonos, Grecia - Patmos, Grecia - Rhodos, Grecia
Plecari in 2024: 11 Iun

Croaziera 2024 - Europa de Nord (Amsterdam) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Navigator - 17 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 8475 € Detalii
Plecare din: Amsterdam, Olanda
Vas: Seven Seas Navigator
Porturi: Alesund, Norvegia - Copenhaga, Danemarca - Gdansk (Gdynia), Polonia - Helsingborg, Suedia - Helsinki, Finlanda - Kiel, Germania - Klaipeda, Lituania - Oslo, Norvegia - Stavanger, Norvegia - Tallinn, Estonia - Bornholm, Danemarca - Kristiansund, Norvegia - Amsterdam, Olanda - Stockholm, Suedia - Kristiansand, Norvegia - Nordfjordeid, Norvegia
Plecari in 2024: 15 Iun

Croaziera 2024 - Europa de Nord (Southampton) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Splendor - 12 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 8542 € Detalii
Plecare din: Southampton, Anglia
Vas: Seven Seas Splendor
Porturi: Belfast, Irlanda de Nord - Douglas, Insula Barbatului - Dublin, Irlanda - Invergordon, Scotia - Kirkwall, Scotia - Southampton, Anglia - Newcastle-Tyne, Anglia - New Haven (Edinburgh), Anglia - Portland, Anglia - Stornoway, Scotia - Ringaskiddy, Ireland
Plecari in 2024: 09 Iun

Croaziera 2024 - Europa de Nord (Southampton) - Regent Seven Seas Cruises - Seven Seas Mariner - 18 nopti

Croaziere Regent Seven Seas Cruises
Incepand de la 10972 € Detalii
Plecare din: Southampton, Anglia
Vas: Seven Seas Mariner
Porturi: Antwerp, Belgia - Honfleur, Franta - Rotterdam, Olanda - Aarhus, Danemarca - Berlin (Warnemunde), Germania - Copenhaga, Danemarca - Gdansk (Gdynia), Polonia - Helsingborg, Suedia - Helsinki, Finlanda - Klaipeda, Lituania - Southampton, Anglia - Tallinn, Estonia - Visby, Suedia - Stockholm, Suedia
Plecari in 2024: 05 Iul