Croaziere de sarbatori in Caraibe si Asia de Sud - Royal Caribbean

Petreceti-va sarbatorile intr-o croaziera de neuitat in Caraibe sau Asia de Sud cu Royal Caribbean. 

Aceste este momentul potrivit sa incepeti sa va ganditi la cum puteti sa va maximizati vacanta de sarbatori. Asadar, faceti o schimbare si aduceti sarbatorile pe apa, cu traditiile "Deck the Holidays" de pe navele Royal Caribbean, care se desfasoara pe tot parcursul lunii decembrie si includ toate sarbatorile posibile, de la Hanukah, pana la Craciun si Revelion, si orice alta ocazie de a sarbatori intre ele.

Aveti optiunea si de a va petrece sarbatorile de iarna la bordul vasului SPECTRUM OF THE SEAS intr-o croaziera incredibila in Asia de Sud, cu plecare din Singapore!

Sau bucurati-va de destinatiile minunate ale Caraibelor de Est, la bordul unuia dintre cele mai mari vase de croaziera din lume - SYMPHONY OF THE SEAS din renumita clasa Oasis, beneficiind acum de tarife garantate pentru plecarile de Revelion, din 30 decembrie 2023. Iar cei care doresc sa-si planifice din timp vacantele, pot alege o croaziera pe cel mai nou si mai mare vas din lume, ICON OF THE SEAS, cu plecare in 28 decembrie 2024!

Petreceti trecerea dintre ani la bordul vaselor, cu distractie, muzica, intr-un cadru festiv deosebit!

Termeni si conditii

Oferta este valabila de la data transmiterii acestui newsletter.

Toate tarifele sunt per persoana, bazate pe ocupare dubla in cabina.

Oferta este limitata in functie de disponibilitatea cabinelor pentru plecarile selectate.Filtrare croaziere

Destinatie

Linia de croaziera

Vasul de croaziera

Port de imbarcare

Categorie

Data plecarii

Nu au fost gasite croaziere.